Evoluon

Inbegrepen

 • Dagretour naar Eindhoven

 • Entree Evoluon

 • Te koop en geldig t/m 31 december 2022

Kijk mee in de belevingswereld van toekomstdenkers, dromers én kunstenaars

Next Nature heeft het Evoluon weer geopend voor publiek met de tentoonstelling RetroFuture. In het futuristische gebouw wordt de bezoeker in een spectaculaire setting meegenomen in de belevingswereld van toekomstdenkers, dromers én kunstenaars met design, kunst, wetenschap en film.

We dromen over het eeuwige leven, een paradijs op aarde, of een nachtmerrie waarin de wereld vergaat. Deze klassieke toekomstvisies zijn een inspiratie voor kunstenaars die met een verrassende mix van objecten, film en design een nieuw licht laten schijnen op de toekomst.

De reis bestaat uit vier delen, ondergebracht op de vier ringen van het Evoluon. Op de eerste ring maak je kennis met tien universele toekomstdromen, gezien door de ogen van hedendaagse kunstenaars. Op de tweede en derde ring ontdek je hoe deze dromen aan de wieg staan van de grootste en kleinste voorspellingen én van tastbare realiteiten. Optioneel kun je een VR experience bij boeken.

Bestellen

vanaf

€ 39,50
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Het nieuwe restaurant in het vernieuwde Evoluon - Brasserie Next - laat je verwonderen wat er gebeurt als mens, natuur en techniek samenkomen, én elkaar uitdagen. Een plek waar je kunt ontspannen, of juist op het puntje van je stoel een ware (smaak)sensatie beleeft. Je leert te zien wat je eet, te herkennen wat je drinkt, te proeven wat je ruikt en te kiezen wat je wilt. Er wordt een verbinding gelegd tussen technologie en eten & drinken. 

Deze aanbieding is exclusief VR Experience. Bij beschikbaarheid kan deze ter plekke bijgeboekt worden.

Maak gebruik van deze aanbieding voor Evoluon

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop je Evoluon wilt bezoeken.
 4. Laad je treinkaartjes in de NS-app of neem ze uitgeprint mee.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 december 2022.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • De treinkaarten en de entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Evoluon
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven
Website
Evoluon
Hoe kom je er?

Het Evoluon is zeer gemakkelijk te bereiken. Neem de trein naar Eindhoven Centraal of Eindhoven Strijp. Je kunt dan met een deelscooter of fiets naar het Evoluon. Of neem de bus, die vlak voor de UFO stopt.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 - 17:00 uur
Zondag
12:00 - 17:00 uur
Maandag
Gesloten