DierenPark Amersfoort

Inbegrepen

 • Dagretour naar Amersfoort + bus

 • Entree DierenPark Amersfoort

 • Te koop en te gebruiken t/m 30 september 2023

Klauter boven, onder en tussen de dieren!

In DierenPark Amersfoort ontdek je de natuur in een bos vol avontuur. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop! Maak een onvergetelijke tijdreis naar miljoenen jaren geleden. In het Dinobos van DierenPark Amersfoort zie je de brachiosaurus torenhoog boven het bos uitsteken en hol je net op tijd weg voor de woeste T-rex. Ontdek alles over dinosaurussen en de tijd waarin zij leefden. Sta oog in oog met reusachtige dino’s, maar kijk uit voor de gevaren die toen op de loer lagen!
Ga voor meer informatie naar www.dierenparkamersfoort.nl.

Bestellen

Kinderen

€ 24

Volwassenen € 44

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar plan je bezoek en kies voor 'tijdslot reserveren' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee met je entreeticket.
5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
6. Bezoek voor je afreist de website van DierenPark Amersfoort voor de meest actuele informatie.
Let op: je trein- en busticket moet je uitgeprint laten zien!

Nóg meer voordeel voor reizigers uit de buurt

Woon je in de buurt van Dierenpark Amersfoort? Dan reis je er extra voordelig naartoe met Spoordeelwinkel! Kies tijdens het bestellen voor de voordelige optie, en kies tijdens het verzilveren van je voucher een van de volgende stations:
Baarn, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Den Dolder, Driebergen-Zeist, Hollandsche Rading, Houten, Houten Castellum, Leerdam, Maarn, Maarssen, Rhenen, Soest, Soestdijk, Utrecht Centraal, Utrecht Leidsche Rijn, Utrecht Lunetten, Utrecht Overvecht, Utrecht Terwijde, Utrecht Vaartsche Rijn, Utrecht Zuilen, Veenendaal Centrum, Vleuten of Woerden.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 30 september 2023.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op www.dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek. Reserveren is verplicht. Neem het reserveringsbewijs én je entreeticket mee tijdens je bezoek.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon, op de dag dat je reist en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je dit entreeticket niet verrekenen met de aanschaf van een abonnement.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Website
DierenPark Amersfoort
Hoe kom je er?

Vanaf Amersfoort Centraal Station brengt buslijn 70 je binnen 5 minuten naar het park. Van maandag t/m vrijdag vertrekt deze elk kwartier, in het weekend vertrekt de bus elk half uur. 

Openingstijden
T/m 29 oktober 2023 elke dag van 09.00 tot 18.00 uur
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van DierenPark Amersfoort.
Kinderen tot 4 jaar

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis bij NS. Toegang tot DierenPark Amersfoort is tot 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 jaar koop je aan de kassa van het dierenpark een los kaartje.