DierenPark Amersfoort

Inbegrepen

 • Dagretour naar Amersfoort + bus

 • Entree DierenPark Amersfoort

 • Te koop t/m 30 september en te gebruiken t/m 31 oktober 2022.

Klauter boven, onder en tussen de dieren!

In DierenPark Amersfoort hoef je helemaal niet netjes op de paden te lopen: je klautert er vlakbij de dieren met de avontuurlijke Klim Alles-route. Wiebel boven de beer, glijd langs de hyena’s en duik met de dassen onder de grond. In het bosrijke park kun je zelfs terug in de tijd stappen… Ontmoet de gigantische reuzen uit de oertijd in het Dinopark. Ga met het hele gezin op pad en ontdek dé dierentuin voor jonge avonturiers.

Bestellen

Vanaf

€ 40

Kinderen € 26

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar plan je bezoek en kies voor 'tijdslot reserveren' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Het is niet mogelijk telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee met je entreeticket.
5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
6. Bezoek voor je afreist de website van DierenPark Amersfoort voor de meest actuele informatie.
Let op: je trein- en busticket moet je uitgeprint laten zien!

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 30 september en te gebruiken t/m 31 oktober 2022.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op www.dierenparkamersfoort.nl/planjebezoek. Reserveren is verplicht. Neem het reserveringsbewijs én je entreeticket mee tijdens je bezoek.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon, op de dag dat je reist en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je dit entreeticket niet verrekenen op de aanschaf van een abonnement.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Website
DierenPark Amersfoort
Hoe kom je er?

Vanaf Amersfoort Centraal Station brengt buslijn 70 je binnen 5 minuten naar het park. Van maandag t/m vrijdag vertrekt deze elk kwartier, in het weekend vertrekt de bus elk half uur. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van DierenPark Amersfoort.
Kinderen tot 4 jaar

Kinderen tot 4 jaar reizen gratis bij NS. Toegang tot DierenPark Amersfoort is tot 3 jaar gratis. Voor kinderen van 3 jaar koop je aan de kassa van het dierenpark een los kaartje.