Efteling

Inbegrepen

 • Dagretour Den Bosch of Tilburg + Bus

 • Entree Efteling

 • Te koop en geldig t/m 1 september 2024

Wereld vol Wonderen

Welkom in de Efteling! Of je nu wilt dwalen door een magische wereld of liever in een spannende achtbaan stapt: hier is voor het hele gezin wat te beleven. Luister bijvoorbeeld naar de mooie verhalen van de pratende Sprookjesboom. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga op wereldreis in Carnaval Festival. Kom samen varen in de Gondoletta en vliegen in Vogel Rok.

Op zoek naar verfrissing? Laat je meeslepen door de woeste rivier van de Piraña of dobber juist rustig op het water in de Gondoletta. Voel de wind door je haren tijdens een ritje op hoge snelheid in Joris en de Draak of de Python. Geniet samen van avonturen in de Wereld vol Wonderen en beleef de mooiste momenten in de Efteling.

Bestellen

p.p. vanaf

€ 65

Kinderen € 45

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 2. Kies je vertrekstation, selecteer het aantal tickets dat je wil hebben, kies een datum, vul je gegevens in en reken af.
 3. Ga naar reserveer je bezoek en kies voor 'ik heb al entreetickets' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren bij de Efteling met je e-mailadres. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee.
 4. Neem je entree, trein- en buskaartjes uitgeprint mee op de dag van je bezoek. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 1 september 2024.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op www.efteling.com/nl/tickets/reserveren. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de Efteling, geprint of vanaf je mobiel, en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De treinkaarten en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Website
www.efteling.com
Openingstijden
Kijk voor de de actuele openingstijden op de website van de Efteling.
Bereikbaarheid

Vanaf Station Den Bosch (lijn 800, 300, 301, 136) en Tilburg (lijn 801, 300, 301, 136) rijden 6 keer per uur bussen naar de Efteling. Bekijk de actuele vertrektijden in de NS-app of op arriva.nl/efteling.

Updates over de treinreis

Kies na het plannen van je reis in de NS-app voor de optie "Zet meldingen aan" om op de hoogte te blijven van de geplande reis.