Efteling

Inbegrepen

 • Dagretour Den Bosch of Tilburg + Bus

 • Entree Efteling

 • Te koop en te gebruiken t/m 29 juni 2023, uitgezonderd Koningsdag

Wereld vol Wonderen

Tijdens de lente komt de Wereld van de Efteling nóg meer tot leven. Kom varen in de Gondoletta en vliegen in Vogel Rok. Spoel aan op het paradijselijke eiland Archipel en laat je betoveren door honderden fonteinen die dansen op muziek in de watershow Aquanura.

Op zoek naar verfrissing? Ga op avontuur door de woeste rivier van de Piraña of dobber juist rustig op het water in de Gondoletta. Voel de wind door je haren tijdens een ritje op hoge snelheid in Joris en de Draak of de Python. Geniet samen van de lente in de Wereld vol Wonderen en beleef de mooiste momenten in de Efteling.

Bestellen

vanaf

€ 48
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Ga naar reserveer je bezoek en kies voor 'ik heb al entreetickets' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
 5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Neem je bus- en treinkaartjes uitgeprint mee. Het treinkaartje kun je ook vanaf je mobiel tonen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Nog meer voordeel voor reizigers uit Noord-Brabant

Woon je in Noord-Brabant? Dan reis je extra voordelig naar de Efteling! Kies tijdens het bestellen voor de voordelige optie, en kies tijdens het verzilveren van je voucher een van de volgende stations:
Bergen op Zoom, Best, Boxmeer, Boxtel, Breda, Breda-Prinsenbeek, Cuijk, Deurne, Eindhoven Centraal, Eindhoven Strijp-S, Etten-Leur, Geldrop, Heeze, Helmond, Lage Zwaluwe, Maarheeze, Oss, Oss West, Oudenbosch, Ravenstein, Roosendaal, Rosmalen,  Vierlingsbeek, Vught,of Zevenbergen.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 29 juni 2023. 

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek/al-tickets. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de Efteling, geprint of vanaf je mobiel, en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De treinkaarten en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Website
www.efteling.com
Openingstijden
Kijk voor de de actuele openingstijden op de website van de Efteling.
Bereikbaarheid

Vanaf Station Den Bosch (lijn 800, 300, 301, 136) en Tilburg (lijn 801, 300, 301, 136) rijden 6 keer per uur bussen naar de Efteling. Bekijk de actuele vertrektijden in de NS-app of op arriva.nl/efteling.

Updates over de treinreis

Kies na het plannen van je reis in de NS-app voor de optie "Zet meldingen aan" om op de hoogte te blijven van de geplande reis.