Efteling

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Den Bosch of Tilburg + bus

  • Entree Efteling

  • Te koop en te gebruiken t/m 3 januari 2021, m.u.v. 4 juli t/m 30 augustus 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

 

Wereld vol Wonderen

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een uniek attractiepark midden in het groen waar jong en oud genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. De Efteling is dé ideale bestemming voor de hele familie! Beleef en bewonder een betoverende wereld. Kom varen in de Gondoletta, vliegen in Vogel Rok en verdwalen in het Avonturen Doolhof. Ontdek hoe de legende van Raveleijn tot leven komt en laat je betoveren door honderden fonteinen die dansen op muziek in de watershow Aquanura. Wanneer ga jij naar deze Wereld vol Wonderen?

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

Voordelig naar de Efteling

Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Let op: je trein- en busticket moet je uitgeprint laten zien!

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 3 januari 2021, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020). Let op: niet geldig in de zomervakantie! Dit betekent dat je het entreeticket van 4 juli t/m 30 augustus 2020 niet kunt gebruiken.

  • Het entreeticket laat je scannen bij de Efteling en is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Website
www.efteling.com
Openingstijden
Bekijk de website van Efteling voor de actuele openingstijden.
Let op: dit ticket is niet geldig van 4 juli t/m 30 augustus 2020!
Bereikbaarheid

Vanaf Station Den Bosch (lijn 800, 300, 301, 136) en Tilburg (lijn 801, 300, 301, 136) rijden 6 keer per uur bussen naar de Efteling. Bekijk de actuele vertrektijden in de NS-app of op arriva.nl/efteling.