Efteling

Actie verlengd!

Inbegrepen

 • Dagretour Den Bosch of Tilburg + bus

 • Entree Efteling

 • Te koop en geldig t/m 3 januari 2021

Wereld vol Wonderen

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een uniek attractiepark midden in het groen waar jong en oud genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. De Efteling is dé ideale bestemming voor de hele familie! Beleef en bewonder een betoverende wereld. Kom varen in de Gondoletta, vliegen in Vogel Rok en verdwalen in het Avonturen Doolhof. Ontdek hoe de legende van Raveleijn tot leven komt en laat je betoveren door honderden fonteinen die dansen op muziek in de watershow Aquanura. Wanneer ga jij naar deze Wereld vol Wonderen?

Bestellen

vanaf

€ 51

kinderen € 34

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Veilig Samen Uit in de Efteling

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Getraind personeel is aanwezig om wanneer nodig uitleg te geven. Ook zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en ook zijn er centrale desinfectiepunten aanwezig. Contant betalen is niet mogelijk. Kijk voor alle maatregelen op de website van de Efteling.
 

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
3. Ga naar reserveer je bezoek en kies voor 'ik heb al entreetickets' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren met je e-mailadres. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee met je entreeticket.
5. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
6. Bezoek voor je afreist de website van de Efteling voor de meest actuele informatie.
Let op: je trein- en busticket moet je uitgeprint laten zien!
 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.
 

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Heb jij eerder dit jaar tickets voor de Efteling gekocht? Deze tickets zijn, zoals vermeld staat in de voorwaarden, niet geldig in de zomerperiode (4 juli t/m 30 augustus). Na 30 augustus kun je deze tickets weer verzilveren.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 3 januari 2021.

 • Na aankoop dien je je gewenste bezoekdag en tijdslot te reserveren op www.efteling.com/nl/park/reserveer-bezoek. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket.    

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de Efteling en is geldig op de dag dat je reist.

 • .Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld of voor een ticket in een ander seizoen

Praktische informatie

Adres
Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Website
www.efteling.com
Openingstijden
Tot en met 31 oktober op maandag t/m vrijdag van
10.00 tot 18.00 uur.
Tot en met 31 oktober op zaterdag en zondag van
10.00 tot 20.00 uur.
Van 17 t/m 25 oktober dagelijks van
10.00 tot 20.00 uur.
Bekijk de website van de Efteling voor openingstijden vanaf 1 november.
Bereikbaarheid

Vanaf Station Den Bosch (lijn 800, 300, 301, 136) en Tilburg (lijn 801, 300, 301, 136) rijden 6 keer per uur bussen naar de Efteling. Bekijk de actuele vertrektijden in de NS-app of op arriva.nl/efteling.