Dagje uit naar keuze

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Stedentrips

Meer stedentrips

Inbegrepen

  • 1e klas dagretour of 2x enkele reis daluren naar station naar keuze

  • CHCO Hotchocspoon chocolademelk bij Chocolate Company

  • Te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Dagje weg in stijl

De bestemming? Die kies je gewoon zelf! Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen, of reis af naar een (nog) onbekende stad. Gun jezelf een stedentrip met wat luxe! Kies voor 1e klas en reis ontspannen naar de stad van jouw keuze. En in de tussentijd warm je lekker op met een heerlijke Hotchocspoon bij Chocolate Company. Een warme chocolademelk gemaakt van ambachtelijk bereide chocolade, verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende smaken! Wat denk je van Salty Caramel, Brownie of Strawberry Pink Pepper? Bovendien is aan iedereen gedacht, want er zijn ook heerlijke glutenvrije en vegan opties.

Boek deze aanbieding

Gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en print de voucher voor Chocolat Company en het treinkaartje uit. Je kunt het treinkaartje ook op je telefoon laden in de NS-app.

Chocolate Company heeft winkels door heel Nederland. Weet je nog niet welke stad je wilt bezoeken? Kijk op #nsfavourites voor inspiratie en tips van locals!

 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren e-ticket alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 mei en geldig t/m 30 juni 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Dutch Grand Prix (1, 2 en 3 mei 2020).

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • De geprinte voucher lever je in bij de kassa in de winkel van Chocolate Company en is geldig op de dag dat je reist.

  • De voucher is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Bezoek www.chocolatecompany.nl/nl/locaties voor de adressen per winkel.
Website
Chocolate Company
Openingstijden
Bezoek www.chocolatecompany.nl/nl/ voor de actuele openingstijden per winkel.