Madame Tussauds in Amsterdam

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Amsterdam Centraal

  • Entree Madame Tussauds Amsterdam

  • Te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Welkom in een wereld vol bekende gezichten

Een selfie met kickbokser Rico Verhoeven, op de koffie bij George Clooney, over de catwalk met Anna Wintour op de voorste rij, jammen met Bob Marley? Madame Tussauds regelt het voor je! Waar anders kun je spectaculaire ontmoetingen hebben met historische personen, filmsterren, (Marvel)superhelden, topartiesten, sporters en kunstenaars?

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

King of Kickboxing

Neem jij het op tegen de King of Kickboxing? Zevenvoudig wereldkampioen Rico Verhoeven is de nieuwste aanwinst in Madame Tussauds Amsterdam. En deze sympathieke wereldster gaat graag met jou op de foto!

Ga ook voordelig naar Madame Tussauds

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor Madame Tussauds en laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021, m.u.v Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Dutch Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei).

  • Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa bij Madame Tussauds Amsterdam en is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland , behalve met Thalys en Eurostar. Reis je met de IC direct of ICE dan betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Madame Tussauds Amsterdam
Dam 20
1012 NP Amsterdam
Website
Madame Tussauds
Hoe kom je er?

De loopafstand vanaf Amsterdam Centraal Station is ongeveer 10 minuten. Of neem tram 4, 9, 16 of 24 en stap uit op halte Dam.

Openingstijden
Let op: de kassa sluit 1,5 uur voor sluitingstijd
Maandag t/m zondag
10.00 t/m 21.30 uur
Rond de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden, bekijk de website voor een overzicht.
Let op!

Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Formule 1 Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei) zijn uitgesloten bij deze aanbieding.