Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Voucher voor KreaDoe 2023

 • Te koop t/m 5 november, geldig tussen 1 t/m 5 november

Het leukste en grootste DIY-event

Ervaar het grootste DIY-evenement van de Benelux! Ga gelijk aan de slag met jouw creatieve hobby tijdens een van de vele workshops, ontdek de laatste trends en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, handlettering, home deco, upcycling, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. 

Goedkoper kaartje tijdens de voorverkoop

Koop je je kaartje uiterlijk 31 oktober? Dan betaal je € 1,50 minder dan tijdens het event. Wees er dus snel bij!

Bestellen

vanaf

€ 37,50
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je entreeticket

1. Ga na het afronden van je Spoordeelwinkeluitje naar: www.kreadoe.nl/tickets.
2. Kies de gewenste ticket(s).
3. Vul de kortingscode in en klik op 'controleer' om de korting te verrekenen.
4. Klik op doorgaan en rond de bestelling af Let op: dit proces werkt per voucher. Je kunt dus niet meerdere tickets in één keer bestellen. 
5. Je ontvangt je entreeticket per mail, neem deze mee op je telefoon of print het ticket uit. De treinkaartjes laad je in de NS-app, uitprinten mag ook.  

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • De voorverkooptickets zijn te koop t/m 31 oktober, tijdens Kreadoe (1 t/m 5 november) kun je ook tickets kopen. Beide opties zijn geldig tussen 1 t/m 5 november 2023.

 • Let op: de vouchercode is niet je entreeticket. Verzilver je voucher via: https://www.kreadoe.nl/tickets/. Je ticket is alleen geldig bij reservering op de website van KreaDoe.nl.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon op 1, 2, 3, 4 of 5 november in de Jaarbeurs, en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht Utrecht
Website
KreaDoe
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het 5 minuten lopen naar Jaarbeurs.

Openingstijden
Dagelijks:
09.30 - 17.00 uur
Je bent al vanaf 09:00 uur welkom bij de Jaarbeurs, de bufferzone is namelijk vanaf 09:00 uur geopend. Ook vindt er elke dag een feestelijke opening plaats om 09:30 uur, dat wil je niet missen!