Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Voucher voor KreaDoe 2022

 • Te koop t/m 30 oktober, geldig op 26, 27, 28, 29 of 30 oktober 2022

Het leukste en grootste DIY-event

Ervaar het grootste DIY-evenement van de Benelux! Ga gelijk aan de slag met jouw creatieve hobby tijdens een van de vele workshops, ontdek de laatste trends en shop de mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, handlettering, home deco, upcycling, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. 

Bestellen

Vanaf

€ 35
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je entreeticket

1. Ga naar: www.kreadoe.nl/nstickets;

2. Klik op de link: verzilver hier je NS voucher;

3. Selecteer je dag;

4. Vul bij stap 2 je NS vouchercode in onder 'Korting';

Let op: dit proces werkt per voucher. Je kunt dus niet meerdere tickets in één keer bestellen.

5. Je ontvangt je ticket per mail, neem deze mee op je telefoon of print ze uit. Met dit ticket en de QR-code heb je toegang tot KreaDoe. Lukt het reserveren niet? Neem dan contact op met KreaDoe via 030-295 5911 of mail naar info@jaarbeurs.nl. Je wordt per mail door KreaDoe op de hoogte gehouden rondom alle praktische zaken.

6. De treinkaartjes laad je in de NS-app, uitprinten mag ook. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 30 oktober en geldig op 26, 27, 28, 29 of 30 oktober 2022.

 • De vouchercode is niet je entreeticket. Wissel de vouchercode om voor een entreeticket via www.kreadoe.nl/nstickets. Het entreeticket wordt gescand bij Jaarbeurs Utrecht en is geldig op de dag van je reservering.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon op 26, 27, 28, 29 of 30 oktober in de Jaarbeurs, en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • De voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht Utrecht
Website
KreaDoe 2022
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het 5 minuten lopen naar Jaarbeurs.

Openingstijden
Dagelijks:
09.30 - 17.00 uur
Je bent al vanaf 09:00 uur welkom bij de Jaarbeurs, de bufferzone is namelijk vanaf 09:00 uur geopend. Ook vindt er elke dag een feestelijke opening plaats om 09:30 uur, dat wil je niet missen!