KreaDoe

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour naar Utrecht Centraal

  • Entree voor KreaDoe 2024

  • Te koop t/m 3 november, geldig tussen 30 oktober en 3 november

Het leukste en grootste DIY-event

Ontdek de nieuwste trends in haken, breien, plotteren, scrapbooking & journaling sieraden maken en meer. KreaDoe biedt een dag vol vermaak, ontspanning en inspiratie die al je verwachtingen overtreft.

Doe mee aan workshops, leer nieuwe technieken, laat je inspireren en scoor de nieuwste hobbymaterialen. Bij KreaDoe vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je favoriete hobby.

Dit jaar viert KreaDoe haar 35e verjaardag van 30 oktober t/m 3 november 2024 in Jaarbeurs Utrecht. Kom je ook? 

Goedkoper kaartje tijdens de voorverkoop

Koop je je kaartje uiterlijk 29 oktober? Dan betaal je € 1 minder dan tijdens het event. Wees er dus snel bij!

Bestellen

p.p. vanaf

€ 38

Tijdelijk niet beschikbaar

Boek deze aanbieding en reserveer je entreeticket

1. Ga na het afronden van je Spoordeelwinkeluitje naar: www.kreadoe.nl/tickets.
2. Kies de gewenste ticket(s).
3. Vul de kortingscode in en klik op 'controleer' om de korting te verrekenen.
4. Klik op doorgaan en rond de bestelling af Let op: dit proces werkt per voucher. Je kunt dus niet meerdere tickets in één keer bestellen. 
5. Je ontvangt je entreeticket per mail, neem deze uitgeprint mee op de dag van je bezoek. Print de treinkaartjes ook uit.  

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

  • De voorverkooptickets zijn te koop t/m 29 oktober, tijdens Kreadoe (30 oktober t/m 3 november) kun je ook tickets kopen. 

  • Let op! De vouchercode is niet je entreeticket. Verzilver je voucher via: https://www.kreadoe.nl/tickets. Je ticket is alleen geldig bij reservering op de website van KreaDoe.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • De voucher is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

  • Treinkaarten en entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

  • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht Utrecht
Website
KreaDoe
Hoe kom je er?

Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 5 minuten lopen naar Jaarbeurs.

Openingstijden
Dagelijks:
09.30 - 17.00 uur.
Je bent al vanaf 09:00 uur welkom bij de Jaarbeurs, de bufferzone is namelijk vanaf 09:00 uur geopend.