Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Entree MAMMA MIA!

 • Te koop t/m 28 februari, voorstellingen t/m 31 maart

De gegarandeerde feel-good musical

Wanneer ga jij naar hitmusical MAMMA MIA!? Boek bij Spoordeelwinkel en bespaar tot wel € 15 per kaart! Met meer dan 20 ABBA-hits is dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten een feest van herkenning.

MAMMA MIA! gaat over alleenstaande moeder Donna (Antje Monteiro) en haar dochter Sophie (Jolijn Henneman) op een paradijselijk Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen met Sky (Soy Kroon) terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

Bestellen

vanaf

€ 42
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Foto's: Brinkhoff/ Mögenburg

Boek voordelig jouw kaartjes voor MAMMA MIA!

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kies een dag waarop je wilt reizen en de rang waar je wilt zitten. Tickets zijn verkrijgbaar voor de 1e of 2e rang. Na je bestelling ontvang je per mail een voucher voor de voorstelling en een e-ticket voor de trein. Het e-ticket kun je laden in de NS app of neem deze geprint mee.

Let op, de voucher is niet je entreeticket. Reserveer je plaats telefonisch bij Eventim via 0909 - 300 50 00 (60cpm). Hou hierbij je voucher in de aanslag.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 28 februari 2019. De tickets kun je gebruiken voor voorstellingen t/m 31 maart 2019.

 • De voucher is niet je entreeticket; deze verzilver je telefonisch via Eventim. Het is mogelijk dat de gekozen datum niet beschikbaar is. Je kunt dan bij Eventim een andere datum kiezen. 

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag

Praktische informatie

Adres
Beatrix Theater Utrecht
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
Website
MAMMA MIA!
Hoe kom je er?

Het Beatrix Theater ligt direct naast Utrecht Centraal

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag
20.00 uur
Zaterdag
15.00 en 20.00 uur
Zondag
12.00 en 16.00 uur
Reserveren

Verzilver je vouchercodes direct bij Eventim voor de voorstellingsdatum van jouw keuze. Je belt met Eventim via 0909 - 300 50 00 (60cpm) o.v.v. jouw vouchercode (deze staat in de bevestigingsmail). De e-tickets voor MAMMA MIA! ontvang je vervolgens via e-mail van Eventim.

Reserveren op basis van beschikbaarheid. Je kunt je voucher(s) tot uiterlijk 5 werkdagen voor de voorstelling van je keuze verzilveren.