Inbegrepen

 • Dagretour of 2x enkele reis daluren naar station naar keuze

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Te koop en geldig t/m 25 oktober 2020

Op pad met de Herfstretour

Ga jij er deze herfst opuit? Dan hebben wij een voordelig treinkaartje voor je. Of je familie of vrienden gaat bezoeken, de natuur in gaat om frisse lucht te snuiven of om een andere reden op pad gaat; de bestemming kies je zelf.  

Al voor € 25 koop je een Dagretour Dal (2e klas), te gebruiken voor een reis van en naar elk station in Nederland. Het treinkaartje is te gebruiken tot en met 25 oktober en komt met een voucher voor een gratis kopje koffie of thee én appeltaart van Doppio Espresso. In verband met de sluiting van de horeca is het op dit moment alleen mogelijk om je bestelling af te halen bij Doppio Espresso.

Het Dagretour Dal gebruik je in combinatie met een via Trein Veilig Service aangemelde reis. Onder de afbeelding lees je hier meer over.

Wij vragen je rekening te houden met de aangescherpte maatregelen van het kabinet. Een van de adviezen is om het aantal reizen zoveel mogelijk te beperken om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen hebben alleen effect als we ons er allemaal aan houden. Als je toch een reis met de trein gaat maken, dan doet NS er alles aan om je reis zo vertrouwd mogelijk te maken.

Bestellen

vanaf

€ 25
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben. Print of laad de voucher voor Doppio Espresso op een mobiel apparaat. Reserveren bij Doppio Espresso kan via de website en aan de deur, maar is niet verplicht. Laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon en registreer je reis via de Trein Veilig Service. 

Registreer je reis

Om inzicht te krijgen in de verwachte drukte, en om een zo goed mogelijke spreiding en een zo veilig mogelijke reis te garanderen, registreer je voor vertrek jouw reis. Dit doe je door in te loggen in de Trein Veilig Service. Hier heb je een NS-account voor nodig. Heb je geen NS-account? Maak deze dan eenvoudig aan. Je hebt hier alleen je e-mailadres en een zelf in te stellen wachtwoord voor nodig. Na het aanmaken moet je eenmalig je e-mailadres bevestigen om in te kunnen loggen. Het registreren van je reis kan vanaf twee dagen voor vertrek.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In het najaar dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. Daarnaast vragen we je goed voorbereid op reis te gaan en drukte te vermijden. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand en reis alleen klachtenvrij. Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 25 oktober 2020. De voucher is geldig voor een kop koffie (solo espresso, americano, filterkoffie, cappuccino of thee) en een appeltaart (zolang de voorraad strekt) voor 1 persoon. Andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding.

 • Registreer je reis vanaf twee dagen voor vertrek met de Trein Veilig Service van NS.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Geef bij je bestelling aan dat je met deze NS-voucher wil afrekenen!

 • De voucher is geldig op de dag dat je reist en kan gescand of ingeleverd worden bij een van de vestigingen van Doppio Espresso. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Bekijk de website van Doppio Espresso voor de locaties van alle vestigingen. De vestiging op de Kinkerstraat in Amsterdam is uitgesloten van deze aanbieding. Doppio Espresso in Den Bosch is op dit moment gesloten.
Website
Doppio Espresso
Deelnemende vestigingen

De vestiging van Doppio Espresso op de Kinkerstraat in Amsterdam is als enige uitgesloten van deze aanbieding. 

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden van alle vestigingen op de website van Doppio Espresso.