Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Jouw partner voor al je vervoer
Met de NS-Business Card reizen je collega's van en naar hun bestemming. En dat doen zij met meer dan alleen de trein. Zo kunnen zij met de bus en tram reizen, de kaart gebruiken om te parkeren en daarna verdergaan op de OV-fiets. Niet iedere werkdag is hetzelfde, dus de manier van reizen ook niet. Stap je ook in?  
Bestel NS-Business Card
Loading...
Header 1920x1080 DD
Ook reizen met elk type vervoer?
Met de NS-Business Card kunnen je collega's kiezen voor verschillende vervoermiddelen, zonder saldo te hoeven laden of te moeten declareren. Alle reizen komen maandelijks achteraf op één factuur. Reizen je collega's niet, betaal je ook niet.
Je collega's kunnen uit deze vervoermiddelen kiezen: 
Trein
Je hebt toegang tot alle NS-treinen, maar ook tot die van andere vervoerders.
NS-Business Card bestellen
De NS-Business Card is gratis en in slechts enkele stappen te bestellen. Daarna kunnen je collega's direct reizen met al het vervoer. Wil je advies over je zakelijke mobiliteit, dan helpen onze mobiliteitsexperts je graag.
Bestel NS-Business Card
Ik wil mobiliteitsadvies
Loading...
Header 1920x1080 BC C
Loading...
Header 1920x1080 DU
Goed op weg met de CO2-rapportage
Vanaf 1 juli 2024 moet je als organisatie met 100 of meer medewerkers zoveel mogelijk duurzaam reizen én alle kilometers registreren en rapporteren. Duurzame vervoermiddelen zijn hier een goede eerste stap in. Maar er is meer waar je aan moet denken bij de CO2-rapportageplicht.
Ontdek CO2-rapportageplicht
Loading...
Header 1920x1080 BC A
NS-Business Card bestellen
Van trein, bus, tram tot OV-fiets en parkeren. Laat je collega's ook met elk type vervoer van en naar hun bestemming reizen. Bestel gratis één of meer NS-Business Cards. Stap je ook in?
Bestel NS-Business Card