Bezoekers zitten op stoelen in koffiehoek

Beurs Eigen Huis

Inbegrepen

 • Dagretour naar Utrecht Centraal

 • Entree Beurs Eigen Huis

 • Te koop vanaf 1 mei en geldig van 22 t/m 24 september 2023

Kom wooninspiratie opdoen op Beurs Eigen Huis

Ga je een huis bouwen, wil je verbouwen of je woning verduurzamen? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie voor je interieur? Kom dan op 22, 23 of 24 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer jouw droomhuis! Niets is zo fijn als het hebben van een goede basis voordat je aan de slag gaat. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must. Ontmoet architecten, huizenbouwers, bouwadviseurs, makelaars en financieel adviseurs. Kom langs met al je vragen bij het Adviespunt Duurzaam Wonen.

Dit is de plek voor dromers met bouwplannen en gelukkigen met een kavel. En voor iedereen die zin heeft in een nieuwe tuin of nieuw interieur. Op Beurs Eigen Huis vind je de nieuwste woontrends en kun je te raad bij stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Laat je betoveren door mooie tuinen en ontmoet de beste tuinarchitecten. Maar vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen bij het Keuken & Badplein!

Bestellen

Vanaf

€ 39
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Check of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Verzilver je voucher op realiseerjedroomhuis.nl. Klik op ‘Bestel tickets’ en selecteer één ticket. Voor ieder ticket ontvang je een unieke vouchercode en moet je een losse bestelling plaatsen.
 4. Ga naar je winkelwagentje. Klik vervolgens op ‘Afrekenen’.
 5. Vul bij kortingscode de vouchercode in. Ga ‘Verder naar overzicht’ en rond de bestelling af.
 6. Na het verzilveren van je vouchercode ontvang je de officiële entreetickets voor Beurs Eigen Huis.
 7. Print het entreeticket en laad je treinkaartje in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Bereid je treinreis goed voor. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: raadpleeg de drukte-indicator in de NS-app.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop van 1 mei t/m 24 september en geldig tijdens Beurs Eigen Huis op 22 t/m 24 september 2023.

 • Let op! Vergeet niet te reserveren. Na aankoop van de tickets ontvang je per e-mail een voucher van Spoordeelwinkel. Gebruik de kortingscode op deze voucher om je bezoek te reserveren via realiseerjedroomhuis.nl.

 • Het geprinte entreeticket scan je in bij de entree van Beurs Eigen Huis en is alleen geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Jaarbeurs (hal 10 + 11)
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Website
Beurs Eigen Huis
Hoe kom je er?

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt direct naast station Utrecht Centraal. Vanaf het station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten ben je bij Jaarbeurs. De beurs vindt plaats in hal 10 en 11.

Openingstijden
Dagelijks
10.00 t/m 17.00 uur