BODY WORLDS

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Amsterdam Centraal

  • Entree BODY WORLDS

  • Te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en kun je er misschien geen gebruik van maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Verken het menselijk lichaam in BODY WORLDS

In de expositie The Happiness Project zie je precies wat jouw lichaam een gelukkig gevoel geeft. Letterlijk. Bekijk in 200 preparaten van échte menselijk lichamen hoe complex je in elkaar zit, en hoe je lichaam reageert op prikkels. Je ziet van dichtbij hoe organen werken en wat er gebeurt in je lichaam wanneer je ziek bent. Boek snel je tickets met korting en ontdek het zelf.

Bestellen

voor

€ 28,95

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 12

Gratis InBody scan

Ben jij benieuwd hoe jouw lichaam in elkaar zit? Laat dan tijdens je bezoek aan BODY WORLDS een gratis Inbody scan (t.w.v. € 35) doen. Het apparaat meet niet alleen gewicht en lengte, maar ook je hoeveelheid vet, spieren en vocht. Zo weet je meteen of jouw lichaam in balans is!

Bestel je tickets nu met korting

Met deze aanbieding krijg je een dagretour naar Amsterdam en een toegangskaartje voor BODY WORLDS met korting. De trein zet je vlak bij het museum af. In 5 minuten loop je vanaf Amsterdam Centraal naar BODY WORLDS. Ook gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets, print het entreeticket en laad het e-ticket voor de trein op je mobiel. Afdrukken is ook mogelijk.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021, m.u.v Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Dutch Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei).

  • Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa van BODY WORLDS en is alleen geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
BODY WORLDS
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Website
BODY WORLDS
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 5 minuten lopen naar BODY WORLDS.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
9:00 t/m 20:00 uur
Zaterdag
9:00 t/m 22:00 uur
Zondag
9:00 t/m 20:00 uur
Laatste toegang: tot één uur voor sluitingstijd!
Let op!

Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Formule 1 Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei) zijn uitgesloten bij deze aanbieding.