BODY WORLDS

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Entree BODY WORLDS + InBody scan

 • Te koop en geldig t/m 31 januari 2022

Verken het menselijk lichaam in BODY WORLDS

BODY WORLDS Amsterdam neemt je mee op een fascinerende reis door het menselijk lichaam. De tentoonstelling toont echte menselijke lichamen die zijn geplastineerd. Hierdoor krijg je een uniek kijkje in onze anatomie en hoe ons lichaam werkt. BODY WORLDS Amsterdam heeft zich keer op keer opnieuw uitgevonden: van de gevolgen van gezondheid, sport en voeding tot de anatomie van dieren, en leert mensen steeds nieuwe dingen door onder de huid te kijken. De tentoonstellingen zijn de creatie van Dr. Gunther von Hagens, die het proces van plastinatie uitvond aan de Universiteit van Heidelberg in 1977. De originele tentoonstellingen blijven ongeëvenaard in termen van kwaliteit en innovatie.

In de expositie The Happiness Project zie je letterlijk wat jouw lichaam een gelukkig gevoel geeft. Bekijk in 200 preparaten van échte menselijk lichamen hoe complex je in elkaar zit, en hoe je lichaam reageert op prikkels. Je ziet van dichtbij hoe organen werken en wat er gebeurt in je lichaam wanneer je ziek bent. Boek snel je tickets met korting en ontdek het zelf.

Bestellen

vanaf

€ 33

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 14

Gratis InBody scan

Ben jij benieuwd hoe jouw lichaam in elkaar zit? Laat dan tijdens je bezoek aan BODY WORLDS een gratis Inbody scan (t.w.v. € 35) doen. Het apparaat meet niet alleen gewicht en lengte, maar ook je hoeveelheid vet, spieren en vocht. Zo weet je meteen of jouw lichaam in balans is!

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Ga naar 'Ik ga mijn Body Worlds ticket boeken' om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
 5. Verzilver dan je gekochte tickets van NS op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Neem je treinkaartjes uitgeprint mee. Het treinkaartje kun je ook vanaf je mobiel tonen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd in de winter rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 januari 2022.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op go.bodyworlds.nl/kortingsactie/. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket. Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa van BODY WORLDS en is alleen geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en het entreeticket niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
BODY WORLDS
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Website
BODY WORLDS
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 5 minuten lopen naar BODY WORLDS.

Openingstijden
Van zondag tot en met vrijdag
11:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag
10:00 t/m 18:00 uur
Laatste toegang: tot één uur voor sluitingstijd.
Let op!

Hoi Reviewer, moeten we hier nog uitsluitingen vermelden?