BODY WORLDS

Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam Centraal

 • Entree BODY WORLDS + InBody scan

 • Te koop en geldig t/m 28 februari 2023

Verken het menselijk lichaam in BODY WORLDS

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam. Op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functies van organen, maar ook alledaagse ziektes.

Nieuw bij Body Worlds Amsterdam: de InBody De InBody meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel als het gaat om het meten van de gezondheid. Boek snel je tickets met korting en ontdek het zelf.

Bestellen

vanaf

€ 41,99

Kinderen € 14

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Gratis InBody scan

Ben jij benieuwd hoe jouw lichaam in elkaar zit? Laat dan tijdens je bezoek aan BODY WORLDS een gratis Inbody scan (t.w.v. € 35) doen. Het apparaat meet niet alleen gewicht en lengte, maar ook je hoeveelheid vet, spieren en vocht. Zo weet je meteen of jouw lichaam in balans is!

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum.
 3. Ga naar www.bodyworlds.nl/ns om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren. Houd er bij het reserveren van het gewenste tijdslot rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Na reservering ontvang je een reserveringsbewijs. Neem dit bewijs mee, samen met je entreeticket.
 5. Verzilver dan je gekochte tickets van NS op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek gereserveerd hebt.
 6. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd in de winter rekening met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk altijd de actuele NS reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 28 februari 2023.

 • Na aankoop reserveer je de gewenste bezoekdag en het tijdslot op www.bodyworlds.nl/ns. Je ontvangt vervolgens een reserveringsbewijs. Neem dit mee, samen met je entreeticket. Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa van BODY WORLDS en is alleen geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet bruikbaar in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet gewijzigd of geannuleerd worden.

 • De treinkaarten en het entreeticket is niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
BODY WORLDS
Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Website
BODY WORLDS
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 7 minuten lopen naar BODY WORLDS.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van BODY WORLDS.
Laatste toegang: tot één uur voor sluitingstijd.