Diergaarde Blijdorp

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Rotterdam Centraal

 • Entree Diergaarde Blijdorp

 • Te koop t/m 25 oktober, geldig van 10 t/m 25 oktober 2020

Werelddieren in hartje Rotterdam

Ga op ontdekkingsreis in de dierenwereld, er is zo veel te zien! Wandel in het overdekte Oceanium langs diverse kusten en over de zeebodem, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen. Zie de imposante ijsberen voor je neus in het water plonzen en stap in het kleurrijke en tropische Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa. Vervolg je route over de Afrikaanse savanne met giraffen en zebra’s, en neem een kijkje bij de olifanten in Azië. Kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en indrukwekkende tijger! Sta ook even stil bij gorilla Bokito en zijn familie. Kinderen leven zich lekker uit in de Oewanja Kinderjungle en beleven de spannendste avonturen in binnenspeeltuin Biotopia.

Bestellen

vanaf

€ 34

Tijdelijk niet beschikbaar

kinderen € 19

Veilig Samen Uit in Diergaarde Blijdorp

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. In de dierentuin zijn stewards aanwezig voor het reguleren van de regels en bezoekersstromen. Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten en objecten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt. Ook contant betalen is niet mogelijk. Kijk voor alle maatregelen op de website van Diergaarde Blijdorp.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar reserveer je bezoek en kies voor ’Tijdslot (ik heb al een ticket)' om de gewenste bezoekdag en tijdslot te reserveren. Neem het reserveringsbewijs én het originele entreeticket mee tijdens je bezoek. Houd er tijdens het reserveren rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
5. Print het entreeticket en het reserveringsbewijs voor Diergaarde Blijdorp en je treinkaartjes. Of laad je treinkaartje in de NS-app.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In het najaar dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 25 oktober en geldig van 10 t/m 25 oktober 2020.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag en tijdslot te reserveren op www.diergaardeblijdorp.nl/koop-tickets/.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Belangrijk: print het entreeticket voor Diergaarde Blijdorp uit! Het geprinte entreeticket scan je bij de kassa van Diergaarde Blijdorp en is alleen geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Website
www.diergaardeblijdorp.nl
Hoe kom je er?

De ingang aan de stadszijde van Diergaarde Blijdorp ligt dichtbij Rotterdam Centraal Station. Vanaf de Provenierszijde van Centraal Station loop je hier naartoe in 12 minuten.

Kinderen t/m 3 jaar

Kinderen van 0-2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 jaar oud koop je een los kaartje aan de kassa.

Openingstijden
Dagelijks
9.00 t/m 17.00 uur