Diergaarde Blijdorp

Inbegrepen

 • Dagretour Rotterdam Centraal

 • Entree Diergaarde Blijdorp

 • Te koop en geldig t/m 31 december 2023.

Werelddieren in hartje Rotterdam

Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot één van de mooiste dierentuinen van Europa. Wandel in het overdekte Oceanium over de zeebodem en langs diverse kusten. In de glazen tunnel zwemmen haaien en zeeschildpadden over je hoofd! Zie de imposante ijsberen voor je neus in het water plonzen en stap in het kleurrijke en tropische Amazonica: het grootste vlinderparadijs van Europa.

Vervolg je route over de Afrikaanse savanne met giraffen en zebra’s. Neem een kijkje bij de olifanten in Azië en kijk uit voor de rondsluipende Amoerpanter en indrukwekkende tijger! Sta ook even stil bij de gorilla's en vergeet niet langs te gaan bij de kleine panda’s in het nieuwe Himalayagebied. Alles wat je hier ziet is niet alleen voor de show: Diergaarde Blijdorp steunt ook verschillende natuurbeschermingsprojecten en staat in de top tien van dierentuinen op het gebied van populatiemanagement programma’s voor bedreigde diersoorten.

Bestellen

Kinderen

€ 18,50

Volwassenen € 46

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop je een bezoek wil brengen aan Diergaarde Blijdorp.
 4. Toon je entreeticket op je telefoon bij de entree van Diergaarde Blijdorp en laad je treinkaartjes in de NS-app. Uitprinten mag natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor reisinformatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 31 december 2023.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Treinkaarten en entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Website
www.diergaardeblijdorp.nl
Hoe kom je er?

De ingang aan de Rivièrahal-zijde is zo’n 10 minuten lopen vanaf de achterzijde van Rotterdam Centraal.

Kinderen t/m 3 jaar

Kinderen van 0-2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 3 jaar oud koop je een los kaartje aan de kassa.

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op diergaardeblijdorp.nl/praktisch.