Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag + Tram

 • Entree Madurodam

 • Te koop en te gebruiken t/m 30 juni 2022.

Kijken én doen in Madurodam

Madurodam in Den Haag is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken!

Aan de slag!

Stroop je mouwen op en draai aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je het reusachtige gemaal in werking. Help mee om 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen! Stap in Madurodam aan boord van de nieuwste attractie The Flying Dutchman. Doe je stoelriem vast en vlieg vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nooit!

Reis met je Madurodam paspoort

Met jouw Madurodam paspoort begint je ontdekkingsreis door Nederland pas echt. Bezoek zoveel mogelijk bestemmingen en stempel zelf je paspoort.

Bestellen

Vanaf

€ 39

Kinderen € 18

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wil wilt hebben. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Ga naar '3. Ik heb al een entreebewijs' op de website van Madurodam om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Houd er rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
 5. Print de vouchers voor de trein en de tram uit. Het entreeticket en je reserveringsbewijs kun je ook vanaf je mobiel laten scannen. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Houd rekening met werkzaamheden op diverse trajecten en kijk voor informatie op werk aan het spoor. Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 30 juni 2022.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag en tijdslot op www.madurodam.nl/tickets. Het entreeticket en je reserveringsbewijs neem je mee tijdens je bezoek, geprint of op je mobiel.

 • Belangrijk! Print de treinkaartjes uit. Het entreeticket en het reserveringsbewijs scan je bij Madurodam.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Website
Madurodam
Hoe kom je er?

Madurodam is bereikbaar via station Den Haag Centraal en station Den Haag HS. Vanaf beide stations reis je met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap je uit bij de halte Madurodam.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Madurodam.