Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag + Tram

 • Entree Madurodam

 • Te koop en te gebruiken t/m 31 mei 2024. M.u.v. 27 april 2024.

Madurodam. Moet je meemaken.

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doedingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken.

Waar anders red je in een dag ons land van het water, klim en klauter je door de creatieve meesterwerken van De Hollandse Meesters, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Voor jong en oud.

Bestellen

Kinderen

€ 20

Volwassenen € 43,50

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Verzilver nu je gekochte Spoordeelwinkeltickets op de NS selfservicepagina en kies de datum van je bezoek.
 4. Neem je tickets mee op de dag van je bezoek. Je kunt meteen doorlopen naar de kassa waar je entreeticket wordt gescand.
 5. Print de vouchers voor de trein en de tram uit. Het entreeticket kun je ook vanaf je mobiel laten scannen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 31 mei 2024. M.u.v. 27 april 2024 (Koningsdag).

 • Het entreeticket neem je mee tijdens je bezoek, geprint of op je mobiel. Print de vouchers voor de trein en tram uit. Het treinkaartje kun je ook laden in de NS-app. 

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Website
Madurodam
Hoe kom je er?

Madurodam is bereikbaar via station Den Haag Centraal en station Den Haag HS. Vanaf beide stations reis je met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap je uit bij de halte Madurodam.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Madurodam.