Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag + Tram

 • Entree Madurodam

 • Te koop en te gebruiken t/m 31 december 2023

Madurodam. Moet je meemaken!

Er is zoveel te doen in familiepark Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Waar anders red je in één dag ons land van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Ook spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven en vaar je naar Nieuw Amsterdam. Een bezoekje aan de koning en vliegen in een écht vliegtuig? Dat staat ook op de planning. In Madurodam kun je met heel de familie van alles zien, doen én beleven. Kom langs!

Het perfecte winteruitje

De warme chocomel (mét slagroom) staat al klaar, want deze winter is er zoveel te doen in Madurodam. Dans onder de sterrenhemel in de silent disco, wandel langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad en bewonder meer dan 80.000 schitterende lichtjes in het park. Beleef ook onze binnenattracties, leukste doe-dingen én meer. Moet je meemaken.

Bestellen

Kinderen

€ 19,50

Volwassenen € 43

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoorzijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Ga naar '3. Ik heb al een entreebewijs'op de website van Madurodam om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Houd er rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
 5. Print de vouchers voor de trein en de tram uit. Het entreeticket en je reserveringsbewijskun je ook vanaf je mobiel laten scannen.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en te gebruiken t/m 31 december 2023.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag en tijdslot op www.madurodam.nl/tickets. Het entreeticket en je reserveringsbewijs neem je mee tijdens je bezoek, geprint of op je mobiel.

 • Belangrijk! Print de treinkaartjes uit. Het entreeticket en het reserveringsbewijs scan je bij Madurodam.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Website
Madurodam
Hoe kom je er?

Madurodam is bereikbaar via station Den Haag Centraal en station Den Haag HS. Vanaf beide stations reis je met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap je uit bij de halte Madurodam.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Madurodam.