Madurodam

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag + Tram

 • Entree Madurodam

 • Te koop t/m 25 oktober, geldig van 10 t/m 25 oktober 2020

Kijken én doen in Madurodam

Madurodam in Den Haag is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken!

Aan de slag!

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Of ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland? In Zo Groot is Oranje tover je jezelf om tot een virtuele voetbalkampioen. Met de speciale app deel je jouw gaafste voetbaltrucs met vrienden thuis. Of trap lekker een balletje op onze pannavelden! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee speeltuinen!

Nieuwe attractie: Waterwolf

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de nieuwe indoorattractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer leeg. Zo versla je die woeste Waterwolf.

Bestellen

vanaf

€ 35

Tijdelijk niet beschikbaar

Veilig Samen Uit in Madurodam

In het park zijn maatregelen genomen volgens het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Er is zichtbaar, getraind en goed geinformeerd personeel aanwezig voor het verlenen van service en het handhaven van de maatregelen. Er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden bijvoorbeeld vaker schoongemaakt en er zijn centrale desinfectiepunten aanwezig.  Kijk voor alle maatregelen op de website van Madurodam.

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

1. Selecteer het aantal tickets dat je wil wilt hebben. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar 'Verzilver je barcodes' op de website van Madurodam om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Houd er rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
5. Print de vouchers voor de trein, tram én het nieuwe entreeticket uit!

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In het najaar dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.
 

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

 

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 25 oktober en geldig van 10 t/m 25 oktober 2020.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag en tijdslot op www.madurodam.nl/nl/tickets/verzilver-je-code. Het nieuwe entreeticket neem je mee tijdens je bezoek.

 • Belangrijk! Print de treinkaartjes en het entreeticket uit. Het geprinte entreeticket scan je bij Madurodam en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Website
Madurodam
Hoe kom je er?

Madurodam is bereikbaar via station Den Haag Centraal en station Den Haag HS. Vanaf beide stations reis je met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap je uit bij de halte Madurodam.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op de website van Madurodam.