Madurodam

Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag + Tram

 • Entree Madurodam

 • Te koop t/m 2 januari, geldig t/m 31 januari 2022

Kijken én doen in Madurodam

Madurodam in Den Haag is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken!

Aan de slag!

Stroop je mouwen op en draai aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen! Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig: doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Of duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s.

Bestellen

vanaf

€ 33
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wil wilt hebben. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Ga naar '3. Ik heb al een entreebewijs' op de website van Madurodam om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Houd er rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
 5. Print de vouchers voor de trein en de tram uit. Het entreeticket en je reserveringsbewijs kun je ook vanaf je mobiel laten scannen. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In het najaar dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 2 januari en geldig t/m 31 januari 2022.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag en tijdslot op www.madurodam.nl/tickets. Het entreeticket en je reserveringsbewijs neem je mee tijdens je bezoek, geprint of op je mobiel.

 • Belangrijk! Print de treinkaartjes uit. Het entreeticket en het reserveringsbewijs scan je bij Madurodam.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Website
Madurodam
Hoe kom je er?

Madurodam is bereikbaar via station Den Haag Centraal en station Den Haag HS. Vanaf beide stations reis je met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap je uit bij de halte Madurodam.

Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op de website van Madurodam.