Mistige rivier met witte boten en kerktoren rechts

Dagje Arnhem met Julia's

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Arnhem Centraal 2e klas

 • Middelgrote pasta + frisdrank naar keuze

 • Geldig vanaf 15 oktober t/m 31 december 2023

Dagje weg naar verrassend Arnhem

Arnhem is een stad die helemaal in het teken van kunst en mode staat. Even ten noordoosten van het centrum ligt de wijk Klarendal, tegenwoordig een hippe buurt met de naam Modekwartier. Je shopt er kleding tussen de tropische planten bij HELLO of gaat lekker zitten voor een stuk taart en koffie of lunch bij Sugar Hill. Bij Collectie De Groen vind je verrassende en inspirerende kunst. Andere bezienswaardigheden zijn het Openluchtmuseum, Airborne Museum of Museum Arnhem. Toe aan een frisse neus? Dan kun je je hart ophalen in het enorme stadspark Park Sonsbeek.

Nog meer inspiratie opdoen voor je stedentrip naar Arnhem? Bekijk de stedengids Arnhem op NS Dagje Uit.

Pauze bij Julia's

Geniet tijdens je dagje weg van een heerlijke pasta met frisdrank naar keuze bij Julia's. Julia’s is de stations-foodformule met versbereide Italiaanse gerechten. Van pasta’s, ciabatta’s en salades tot aan heerlijke illy koffies met zoete bijgerechten. Alles met liefde gemaakt en natuurlijk makkelijk voor onderweg. Dit voel, proef, ruik en zie je in de winkel. Kom je Italië op haar Julia’s ervaren?​ 

Bestellen

p.p.

€ 37
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Julia's op het station in Arnhem. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig vanaf 15 oktober t/m 31 december 2023.

 • De voucher is geldig voor een middelgrote pasta en frisdrank naar keuze bij vestiging van Julia's op Arnhem Centraal. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Extra toppings zijn mogelijk tegen betaling.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de treinkaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Julia's Arnhem
Stationsplein 151
6811 KC Arnhem
Website
Julia's
Openingstijden
Ma + di
07:00 - 21:00
Woe + vrij
07:00 - 22:00
Do
10:00 - 00:00
Za
09:00 - 21:00
Zo
10:00 - 21:00