Dagje Eindhoven met Julia's

Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Eindhoven Centraal 2e klas

 • Middelgrote pasta + frisdrank naar keuze

 • Geldig vanaf 15 oktober t/m 31 december 2023

Eindhoven: stad van licht en design

Street art, het GLOW lichtkunstfestival, fascinerende musea: in Eindhoven is er altijd wat te beleven. En dat ook nog eens gecombineerd met een levendige sfeer. Wil je op ontdekkingstocht naar innovatie en creativiteit? Laat je dan verrassen bij Strijp-S. Met onder andere restaurants, een versmarkt en (design)winkels in een indrukwekkende industriële setting is dit voormalige Philipsterrein het onbetwiste creatieve kloppend hart van de stad. Nog een hoogtepunt van Eindhoven is de (Brabantse) gezelligheid – die is overal in de stad voelbaar!

Meer inspiratie opdoen voor je stedentrip naar Eindhoven? Bekijk de stedengids Eindhoven op NS Dagje Uit.

Pauze bij Julia's

Geniet tijdens je dagje weg van een heerlijke pasta met frisdrank naar keuze bij Julia's. Julia’s is de stations-foodformule met versbereide Italiaanse gerechten. Van pasta’s, ciabatta’s en salades tot aan heerlijke illy koffies met zoete bijgerechten. Alles met liefde gemaakt en natuurlijk makkelijk voor onderweg. Dit voel, proef, ruik en zie je in de winkel. Kom je Italië op haar Julia’s ervaren?​ 

Bestellen

p.p.

€ 40
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Julia's op het station in Eindhoven. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is geldig vanaf 15 oktober t/m 31 december 2023.

 • De voucher is geldig voor een middelgrote pasta en frisdrank naar keuze bij vestiging van Julia's op Eindhoven Centraal. Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. Extra toppings zijn mogelijk tegen betaling.

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt met de treinkaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Julia's Eindhoven
Stationsplein
5611 AD Eindhoven
Website
Julia's
Openingstijden
Ma + di
06:00 - 22:00
Woe + vrij
06:00 - 23:00
Do
07:00 - 23:00
Za + Zo
08:00 - 22:00