Inbegrepen

 • Dagretour Daluren Leiden 2e klas

 • Koffie of thee + appeltaart

 • Geldig vanaf 15 mei t/m 31 augustus 2023, m.u.v. 26, 27 en 28 augustus

Leiden vermaakt en verrast

Leiden heeft van alles te bieden voor een dagje uit. Van de oudste hortus botanicus van Nederland tot een piepjong stadspark, en van zonovergoten kadeterrassen tot smalle straatjes gevuld met toffe winkelconcepten. Ontdek deze stad op je gemak tijdens een dagje uit, want met de trein ben je zo in het centrum van deze leuke stad. Bekijk hier alle tips voor Leiden van NS Dagje Uit.

Koffie bij Barista Café

Ben je toe aan een korte pauze? Loop dan even langs bij Barista Café Leiden. Dit is de huiskamer in de stad. Van ontbijt tot borrel, geserveerd met een glimlach. Fantastische koffie en bekende recepten met een verrassende twist. Barista Café biedt dagelijks een extra portie energie. Trakteer jezelf op een warme drank en een stuk appeltaart.

Bestellen

vanaf

€ 39
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Bij je bestelling ontvang je een voucher. Print of laad de voucher op een mobiel apparaat en toon deze bij Barista Café Leiden. De treinkaartjes kun je in de NS-app laden op je mobiele telefoon of uitprinten.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie over werkzaamheden op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop vanaf 11 mei en geldig vanaf 15 mei t/m 31 augustus 2023, m.u.v. 26, 27 en 28 augustus.

 • De voucher is geldig voor een kop koffie (kleine espresso, americano, cappuccino of thee) en een stuk appeltaart (zolang de voorraad strekt). Alle andere items op het menu zijn uitgesloten van deze aanbieding. 

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Je kunt de treinkaarten en de vouchers niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Barista Café Leiden
Catharinasteeg 5
2311 DE Leiden
Website
Barista Café
Openingstijden
Bezoek de website van Barista Café voor actuele openingstijden.