Moeder en kind bouwen samen een toren van LEGO

Legoland Discovery Centre

Inbegrepen

 • Dagretour Den Haag + Tram

 • Entree Legoland Discovery Centre

 • Te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2022

Kom spelen in de grootste indoor LEGO® speelplek in Zuid Holland!

Bezoek de 4d bioscoop of volg een leuke LEGO® workshop van onze Meester Modelbouwer en leer nieuwe bouwtrucs.

Bekijk ook Miniland, Den Haag gebouwd met een miljoen LEGO® stenen en ontdek hoe de interactieve LEGO stad dag en nacht tot leven komt. Stap aan boord van de Fantasie Express en zwaai met je toverstaf om punten te scoren terwijl je een mooie LEGO® stad ontdekt. Of race met je LEGO® voertuig over de hoge heuvels van "Bouw en Test" en kijk hoe snel jouw voertuig gaat.

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is helemaal overdekt dus ook een ideaal uitje bij slecht weer. En er is een prachtige LEGO winkel. Dus kom uren bouwen, spelen leren met de hele familie.

De piratenweken

Van 9 juli t/m 4 september vinden de piratenweken plaats. Ga op zoek naar de schat, volg een piratenworkshop, maak je eigen LEGO® piratenvlag en ga op de foto met de LEGO® piraat. Dit wil je niet missen!

Bestellen

Vanaf

€ 43,50

Kinderen € 21

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag

 1. Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Verzilver deze nog niet direct.
 2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 3. Ga naar 'Reservering tijdslot' op de website van Legoland om je bezoekdag en tijdslot te reserveren. Houd er rekening mee dat je treinticket geldig is in de daluren.
 4. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij gereserveerd hebt.
 5. Print de vouchers voor de trein en de tram uit. Het entreeticket en je reserveringsbewijs kun je ook vanaf je mobiel laten scannen. 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 augustus en te verzilveren t/m 30 september 2022. Van 9 juli t/m 4 september vinden de piratenweken plaats.

 • Reserveer na aankoop je gewenste bezoekdag en tijdslot op www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen/tijdslot. Neem het entreeticket en reserveringsbewijs mee tijdens het bezoek, geprint of op je mobiel.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Legoland Discovery Centre
Strandweg 13K
2586 JK Den Haag
Website
Legoland Discovery Centre
Hoe kom je er?

Legoland Discovery Centre is bereikbaar via station Den Haag Centraal. Vanaf het station reis je met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand en stap je uit bij de halte Kurhaus.

Openingstijden
Dagelijks geopend vanaf
10.00 uur