Rondvaart Haarlem weekend

Weekend ticket

Inbegrepen

 • Dagretour Haarlem Centraal

 • Rondvaart van 50 minuten

 • Te koop en geldig t/m 13 oktober 2024. M.u.v. 23, 24 en 25 augustus.

Ontdek Haarlem vanaf het water!

Geniet van de zomer op een prachtige rondvaart met Luxe Sloepen Haarlem. Vanaf het historische treinstation Haarlem loop je binnen 10 minuten naar de herkenbare opstapplaats bij Molen de Adriaan. Hier helpt de schipper je aan boord en laat je al het moois van Haarlem zien!

Je zit op heerlijke kussens en als je wil, kun je genieten van een lekker koud drankje. Terwijl de sloep door de grachten vaart vertelt de kapitein over de rijke historie en leuke feitjes van deze prachtige stad.

Weer met beide benen op vaste grond? Ga shoppen in één van de leuke winkelstraatjes in Haarlem of geniet van een hapje en drankje in deze populaire stad. Bekijk de stedengids Haarlem voor inspiratie en tips!

Boek hier je uitje als je liever doordeweeks het water op gaat in Haarlem.

Bestellen

p.p. vanaf

€ 52

Kinderen 4 t/m 11 jaar € 18

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek nu jouw rondvaart

Wil jij historisch Haarlem per boot verkennen? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor de rondvaart en print de treinkaartjes. Reserveer daarna alvast het gewenste tijdslot op: https://luxesloepenhaarlem.nl/rondvaart-haarlem.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop en geldig t/m 13 oktober 2024. M.u.v. 23, 24 en 25 augustus.

 • Let op: vergeet niet om ook direct al een tijdslot te reserveren. Dit kun je doen op de website van Luxe sloepen Haarlem: www.luxesloepenhaarlem.nl/rondvaart-haarlem.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Het entreeticket is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kan de bestelling niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

 • Het treinkaartje en het entreeticket zijn niet inwisselbaar voor geld of voor een ticket in een ander seizoen.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Luxe sloepen Haarlem
Papentorenvest 1A
2011 AV Haarlem
Website
Luxe sloepen Haarlem
Hoe kom je er?

Vanaf treinstation Haarlem Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar de opstapplaats bij Molen de Adriaan.

Openingstijden
Vrijdag t/m maandag
afvaart tussen 11.00 en 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag
afvaart tussen 13.00 en 17.00 uur
Rondleiding door Molen de Adriaan

Het is mogelijk om bij de opstapplek van de rondvaart een rondleiding te doen door Molen de Adriaan. Dit zit niet in de ticketprijs en kost €7,50. Tijdens de rondleiding kom je op grote hoogte en heb je een uitzicht over heel Haarlem.