Inbegrepen

 • Dagretour Amsterdam

 • Entree RTXP

 • Te koop en geldig van 17 april t/m 18 juni 2023 m.u.v. Koningsdag.

Verken de wereld van de schilderkunst in RTXP

RTXP neemt bezoekers mee op reis door de kunstgeschiedenis. Ontdek 50 iconische werken, waarvan sommige zelfs uit de 16e eeuw dateren. Deze studies op ware grootte zijn een unieke ervaring voor jong en oud. Ook beginnende kunstliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Bezoekers leren namelijk van alles over de wereld van de schilderkunst aan de hand van realistische olieverfstudies.

De reis begint bij Jeroen Bosch’ De Tuin der Lusten. Via de Geboorte van Venus van Botticelli ga je richting De Nachtwacht van Rembrandt. Uiteindelijk lacht Da Vinci’s Mona Lisa je vanaf elke hoek toe. Daarnaast zijn er ook hedendaagse kunstwerken te zien. Om deze werken in het echt te zien zou je ruim 37.000 kilometer moeten reizen - als deze al publiekelijk worden tentoongesteld. In RTXP kun je al deze iconische werken in één gebouw zien. RTXP is een laagdrempelig alternatief voor een galerie of museum. Met onze audio krijg je ook nog een levendige uitleg!

Bestellen

vanaf

€ 39
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek wil brengen aan RTXP.
4. Toon je entreeticket op je telefoon bij de entree en laad je treinkaartjes in de NS-app. Uitprinten mag natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Te koop en geldig van 17 april t/m 18 juni 2023 m.u.v. Koningsdag.

 • Het entreeticket laat je scannen bij RTXP en is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
RTXP
Eerste Jacob van Campenstraat 59
1072BD Amsterdam
Website
RTXP
Hoe kom je er?

RTXP is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal kun je er met de tram, bus of metro komen. 

Openingstijden
zondag & maandag
12:00 - 18:00
dinsdag & woensdag
10.30 - 18:00
donderdag t/m zaterdag
10:30 - 19:00