Dagje Giethoorn

Nieuw!

Inbegrepen

 • Dagretour naar Steenwijk + Bus

 • Rondvaart (1 uur)

 • Te koop t/m 31 december 2020 en geldig t/m 3 januari 2021

Ontdek het Venetië van het Noorden

Op zoek naar een magisch dagje uit? Reis af naar Giethoorn, bekend om zijn schattige huisjes, prachtige natuur en een eindeloze reeks kanalen, bruggetjes en sloten. Hoe kun je beter je dag beginnen dan met een verkenningstocht per boot? De schipper vertelt je tijdens de rondvaart alles over de geschiedenis en geheimen van het dorp. De boot meert na ongeveer een uur weer aan, tijd om Giethoorn te voet te verkennen! Bewonder de pittoreske houten huisjes met rieten daken van dichtbij, loop binnen bij lokale winkeltjes of bezoek Museum De Oude Aarde, dat onder meer een prachtige verzameling mineralen en fossielen toont.

Bestellen

voor

€ 35
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Dorpswandeling met virtuele gids

Wil je tijdens je wandeling door Giethoorn alles te weten komen over dit historische dorp? Download dan de gratis app MonsterMaps. De app staat boordevol belangrijke en interessante locaties en routes in Giethoorn. Je eigen virtuele gids!

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de vouchers voor de rondvaart en de bus en laad de treinkaartjes in de NS app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook. Voor de rondvaart hoef je niet te reserveren.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

In de zomerperiode dien je rekening te houden met extra werkzaamheden aan het spoor op diverse trajecten. Kijk voor informatie op werk aan het spoor en bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner of NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 december 2020 en geldig t/m 3 januari 2021.

 • De geprinte voucher lever je in bij de schipper en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon voor een rondvaart van 1 uur en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Restaurant De Rietstulp (afvaartlocatie)
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Website
Rondvaart Giethoorn
Hoe kom je er?

Vanaf Station Steenwijk neem je bus 70 of 270 richting Giethoorn. Stap uit bij halte Hylkemaweg, vanaf hier is het nog 250 meter lopen.

Reserveren

Het is niet noodzakelijk om te reserveren.

Openingstijden
Dagelijks geopend,
de eerste boot vertrekt om 11.00 uur, laatste om 15.00 uur.
Wandeling met virtuele gids

Ga naar www.giethoorn.com/discover en download de gratis app MonsterMaps. De app staat boordevol belangrijke en interessante locaties en routes in Giethoorn. Je eigen virtuele gids!