Dagje Giethoorn

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Stedentrips

Meer stedentrips

Inbegrepen

  • Dagretour naar Steenwijk + Bus

  • Rondvaart (1 uur)

  • Te koop t/m 31 oktober 2019, geldig t/m 31-01-2020

Ontdek het Venetië van het Noorden

Op zoek naar een magisch dagje uit? Reis af naar Giethoorn, bekend om zijn schattige huisjes, prachtige natuur en een eindeloze reeks kanalen, bruggetjes en sloten. Begin je verkenningstocht met een rondvaart. De schipper vertelt je onderweg alles over de geschiedenis en geheimen van het dorp. De boot meert na 1 uur weer aan, tijd om Giethoorn te voet te verkennen! Bewonder de pittoreske houten huisjes met rieten daken van dichtbij, loop binnen bij de lokale winkeltjes of bezoek Museum De Oude Aarde, dat onder meer een prachtige verzameling mineralen en fossielen heeft.

Dorpswandeling met virtuele gids

Wil je tijdens je wandeling door Giethoorn alles te weten komen over dit historische dorp? Ga dan naar www.giethoorn.com/discover en download de gratis app MonsterMaps. De app staat boordevol belangrijke en interessante locaties en routes in Giethoorn. Je eigen virtuele gids!

Boek deze aanbieding

Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben. Print je treinkaartjes en entreetickets voor de rondvaart. Je kunt je treinkaartje ook op je telefoon laden in de NS-app.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 oktober 2019 en geldig t/m 31 januari 2020.

  • Het geprinte entreeticket lever je in bij de schipper en is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon voor een rondvaart van 1 uur en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Restaurant De Rietstulp (afvaartlocatie)
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Website
Rondvaart Giethoorn
Hoe kom je er?

Vanaf Station Steenwijk neem je bus 70 richting Giethoorn. Stap uit bij halte Hylkemaweg, vanaf hier is het nog 250 meter lopen.

Openingstijden
Dagelijks geopend,
eerste boot om 11.00 uur, laatste om 15.00 uur.
Wandeling met virtuele gids

Ga naar www.giethoorn.com/discover en download de gratis app MonsterMaps. De app staat boordevol belangrijke en interessante locaties en routes in Giethoorn. Je eigen virtuele gids!