Dagje Giethoorn

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

 • Dagretour naar Steenwijk + Bus

 • Rondvaart (1 uur)

 • Te koop t/m 31 oktober en geldig t/m 30 november 2021

Ontdek het Venetië van het Noorden

Op zoek naar een magisch dagje uit? Reis af naar Giethoorn, bekend om zijn schattige huisjes, prachtige natuur en een eindeloze reeks kanalen, bruggetjes en sloten. Hoe kun je beter je dag beginnen dan met een verkenningstocht per boot? De schipper vertelt je tijdens de rondvaart alles over de geschiedenis en geheimen van het dorp. De boot meert na ongeveer een uur weer aan, tijd om Giethoorn te voet te verkennen! Bewonder de pittoreske houten huisjes met rieten daken van dichtbij, loop binnen bij lokale winkeltjes of bezoek Museum De Oude Aarde, dat onder meer een prachtige verzameling mineralen en fossielen toont.

Dorpswandeling met virtuele gids

Wil je tijdens je wandeling door Giethoorn alles te weten komen over dit historische dorp? Download dan de gratis App Giethoorn. De app staat boordevol belangrijke en interessante locaties en routes in Giethoorn. Je eigen virtuele gids!

Boek deze aanbieding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de vouchers voor de rondvaart en de bus en laad de treinkaartjes op je mobiel of in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook. Reserveren voor de rondvaart is verplicht. Wil je zeker zijn van een plekje op de door jou gewenste afvaart? Reserveer dan minimaal één dag voor aankomst je plek via 0521-361833.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten. 

Verantwoord reizen

Lees voor meer informatie over verantwoord reizen, het gebruik van een mondkapje, de regels in de trein en op het perron de algemene corona update van NS.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 31 oktober 2021 en geldig t/m 30 november 2021.

 • De geprinte voucher lever je in bij de schipper en is geldig op de dag dat je reist.

 • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Reserveren voor de rondvaart is verplicht. Wil je zeker zijn van een plekje op de door jou gewenste afvaart? Reserveer dan minimaal één dag voor aankomst je plek via 0521-361833.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon voor een rondvaart van 1 uur en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Restaurant De Rietstulp (afvaartlocatie)
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Website
Rondvaart Giethoorn
Hoe kom je er?

Vanaf Station Steenwijk neem je bus 70 of 270 richting Giethoorn. Stap uit bij halte Hylkemaweg, vanaf hier is het nog 250 meter lopen.

Openingstijden
Dagelijks geopend,
de eerste boot vertrekt om 11.00 uur, laatste om 15.00 uur.
Wandeling met virtuele gids

Ga naar https://giethoorn.com/app/ en download de gratis App Giethoorn. De app staat vol met interessante locaties en routes in Giethoorn. Je eigen virtuele gids!

 

Treinreis aanmelden

Krijg inzicht in de verwachte drukte in de trein door je treinreis vanaf één dag voor vertrek aan te melden via de Treinwijzer in je NS-account.