Naar content

Hoofdnavigatie

Samenwerken aan betere mobiliteit

Wij verwelkomen initiatieven die zorgen dat de klantreis steeds beter en eenvoudiger wordt. Bedrijven en reizigers willen gemak, reisinformatie op maat en een prettige reiservaring van deur-tot-deur. NS werkt graag samen met partijen die in staat zijn de klantreis mede vorm te geven en het gebruik van de trein stimuleren.


Onze samenwerkingsmogelijkheden

1. Samenwerkingsovereenkomst voor Bedrijvenkaartaanbieders

U kunt het standaard NS product ‘reizen met de trein’ onderdeel laten uitmaken van uw eigen productportfolio. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u aangesloten zijn op het OV-chipkaartsysteem en een zogenoemde Bedrijvenkaart aanbieden. Voor deze samenwerking geldt een standaard provisiestructuur. Voor de mogelijkheden om een Bedrijvenkaartaanbieder te kunnen worden verwijzen wij u naar Translink.

2. Lead generatie

Promoot als onze partner een product uit het zakelijk portfolio en ontvang per verkocht product een eenmalige vergoeding. Ter ondersteuning krijgt u promotiemateriaal. 

3. Samenwerking bij gerichte campagnes

U kunt nog meer uit uw campagne halen met NS als uw partner. Wij werken graag met u samen als u actief campagne voert om een specifieke doelgroep te verleiden vaker de trein te gebruiken.

4. Uitwisselen van informatie en beheer van contracten

Wanneer u klanten ontzorgt op het gebied van mobiliteit, kunt u met deze samenwerkingsvorm de administratie van uw klanten (verder) vereenvoudigen en uw commerciële dienstenpakket uitbreiden. Het is mogelijk om afspraken tussen uw klanten, uzelf en NS te maken over het geautomatiseerd uitwisselen van informatie.

5. ICT-samenwerking bij specifieke klantwensen

Help ons het gemak voor de zakelijke klant te vergroten en de drempel tot het OV te verlagen. Wij werken graag samen als u specifieke klantwensen snel kunt ontwikkelen en maatwerk kunt leveren.

Informatie en contact

Een combinatie deze samenwerkingsmogelijkheden is mogelijk. Neem contact met ons op, om de voorwaarden van een mogelijke samenwerking te bespreken. 

Kunt u een bijdrage leveren aan het verbeteren van de mobiliteit van bedrijven en haar werknemers? En bent u geinteresseerd in een samenwerking met NS? Neem dan contact met ons op, via het inschrijfformulier.