Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Sponsoring en samenwerking

NS wil dat mensen zo eenvoudig en comfortabel mogelijk van deur tot deur kunnen reizen. Dat is ook ons uitgangspunt als wij verzoeken tot samenwerking beoordelen. Alleen samenwerkingen die bijdragen aan onze maatschappelijke rol nemen wij in overweging.


Andere criteria

Een 2e criterium bij onze afweging tot samenwerking zijn de financiën. Onze mensen, middelen en materieel zijn niet onbeperkt en zetten wij allereerst in om onze dienstverlening en service aan klanten nog verder te verbeteren.

Aanvraag voor samenwerking indienen

Heeft u een idee voor samenwerking met NS waar onze reizigers baat bij hebben? Kijk dan aan welke spelregels uw aanvraag moet voldoen en hoe u deze kunt indienen Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag zo snel mogelijk reageren.

Uw wensen en onze spelregels

Om er voor te zorgen dat initiatieven of projecten structureel ten goede komen aan onze reizigers, hanteren wij de volgende criteria bij het in overweging nemen van een aanvraag:

 1. Relevantie voor onze reizigers
  Uw project draagt bij aan een prettige reis van deur tot deur van onze reizigers.
 2. Voordelen voor de reizigers en kostenbesparend
  Uw project levert voordelen op voor onze reizigers en draagt zo bij aan een hogere klanttevredenheid en betere dienstverlening. Het zorgt bij voorkeur ook voor kostenbesparingen.
 3. Aansluiting bij onze marketingdoelstellingen en positionering
  Uw initiatief maakt het reizen met NS aantrekkelijker of laat mensen op een aansprekende manier daarmee kennismaken. Uw project sluit aan bij onze overige marketingcommunicatie- en positioneringsactiviteiten.
 4. Wij geven geen geld
  Bij samenwerkingen geeft NS geen geld. Onze tegenprestatie is vooral de (additionele) inzet van onze mensen, materieel en middelen.
 5. NS is regisseur
  Om zo dicht mogelijk bij onze reizigers te blijven, wil NS bij samenwerkingen zoveel mogelijk de regie houden.
 6. NS werkt samen met sterke merken
  NS is van en voor alle Nederlanders. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse samenleving en willen daarom samenwerken met organisaties die in ons land ook toonaangevend zijn op hun terrein. Zo kunnen we samen NS versterken.

Aanvragen

Komt uw project structureel ten goede aan onze reizigers en voldoet uw aanvraag aan de hierboven genoemde criteria? Dan ontvangen wij graag een voorstel hoe deze samenwerking er uit zou kunnen zien. Vul het formulier in en dien dit in. Wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.