Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Deur-tot-deurdiensten wijzigen

Van én naar het station met uw eigen fiets, een OV-fiets, de OV-taxi, Greenwheels of met bus, tram of metro. Een aantal van deze deur-tot-deurdiensten kunt u online wijzigen in Mijn NS.


Abonnement wijzigen

Heeft u een jaarabonnement fietsenstalling of een abonnement op OV-fiets? Deze kunt u eenvoudig zelf wijzigen in Mijn NS. 

Abonnement OV-fiets verlengen

Uw abonnement op de OV-fiets loopt 12 maanden. Na de eerste 12 maanden wordt uw abonnement automatisch verlengd.

Deur-tot-deurdiensten wijzigen met NS-Business Card

Uw werkgever heeft voorkeuren ingesteld die bepalen welke deur-tot-deurdiensten beschikbaar zijn voor u. U kunt deze inzien in Mijn NS Zakelijk bij Mijn NS-Business Card. Als u toch iets wilt wijzigen kunt u dit aangeven bij de contactpersoon voor NS binnen uw bedrijf.

Als ZZP’er of enige kaarthouder deur-tot-deurdiensten wijzigen

Als ZZP’er of enige kaarthouder/aanvrager van kaarten kunt u zelf wijzigingen doorvoeren via Mijn NS Zakelijk. U logt hiervoor als contactpersoon met uw gebruikersnaam in op Mijn NS Zakelijk. Dus niet met uw e-mailadres.

Let op! Wanneer u instellingen wijzigt, geldt dit alleen voor geselecteerde kaarten. Wanneer u nieuwe kaarten bestelt, zullen deze altijd volgens de vastgelegde voorkeuren worden uitgeleverd.

Wijzigingen doorvoeren bij OV-taxi

Rit met de OV-taxi wijzigen of annuleren

Wilt u een gereserveerde rit met de OV-taxi annuleren, dan kunt u dat online doen op ovtaxi.nl tot 15 minuten voor aanvang van de taxirit. Als u later annuleert wordt er een vergoeding in rekening gebracht.

Reservering OV-taxi wijzigen

U kunt tot een half uur voor aanvang van de rit de reservering wijzigen. Als u dit binnen een half uur vóór de gewenste vertrektijd doet, kan de gewijzigde reservering als een nieuwe taxirit worden gezien. Het is mogelijk dat de gewenste vertrektijd dan niet meer haalbaar is.

Uw reservering bij Greenwheels wijzigen

Wilt u een reservering wijzigen of annuleren of uw gegevens of abonnement wijzigen? Op de website van Greenwheels vindt u de informatie die u nodig heeft om dit te regelen.