Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Deur-tot-deurdiensten wijzigen

Van én naar het station met uw eigen fiets, een OV-fiets, de OV-taxi, Greenwheels of met bus, tram of metro. Een aantal van deze deur-tot-deurdiensten kun je online wijzigen in Mijn NS.


Abonnement wijzigen

Heb je een jaarabonnement fietsenstalling of een abonnement op OV-fiets? Wijzig deze dan in Mijn NS. 

Abonnement OV-fiets verlengen

Je OV-fiets-abonnement loopt 12 maanden. Na de eerste 12 maanden wordt je abonnement automatisch verlengd.

Deur-tot-deurdiensten wijzigen met NS-Business Card

Je werkgever heeft voorkeuren ingesteld die bepalen welke deur-tot-deurdiensten beschikbaar zijn voor jou. Je kunt deze inzien in Mijn NS Zakelijk bij Mijn NS-Business Card. Wil je toch iets wijzigen? Geef dit dan aan bij je werkgever.

Als ZZP’er of enige kaarthouder deur-tot-deurdiensten wijzigen

Als ZZP’er of enige kaarthouder/aanvrager van kaarten kun je zelf wijzigingen doorvoeren via Mijn NS Zakelijk. Je logt hiervoor als contactpersoon met je gebruikersnaam in op Mijn NS Zakelijk. Dus niet met je e-mailadres.

Let op! Wanneer je instellingen wijzigt, geldt dit alleen voor geselecteerde kaarten. Wanneer je nieuwe kaarten bestelt, leveren we die altijd volgens de vastgelegde voorkeuren uit.

Wijzigingen doorvoeren bij OV-taxi

Rit met de OV-taxi wijzigen of annuleren

Wil je een gereserveerde rit met de OV-taxi annuleren? Doe dat dan op ovtaxi.nl tot 15 minuten voor aanvang van de taxirit. Als je later annuleert wordt er een vergoeding in rekening gebracht.

Reservering OV-taxi wijzigen

Je kunt tot een half uur voor aanvang van de rit de reservering wijzigen. Als je dit binnen een half uur vóór de gewenste vertrektijd doet, kan de gewijzigde reservering als een nieuwe taxirit worden gezien. Het is mogelijk dat de gewenste vertrektijd dan niet meer haalbaar is.

Je reservering bij Greenwheels wijzigen

Wil je een reservering wijzigen of annuleren? Of gegevens of abonnement wijzigen? Op de website van Greenwheels vind je de informatie die je nodig hebt om dit te regelen.