Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Fietsen

Hier vind je de leukste en mooiste fietsroutes door heel Nederland op een rij. Voor iedereen die een fijne fietstocht wil maken. Onze favoriete fietsroutes voeren je door de natuur, stad en langs het water. En wist je dat je op meer dan 300 stations een OV-fiets kunt huren? Pak de (OV-)fiets en ontdek de mooiste plekken van Nederland.

6x de mooiste fietsroutes door Nederland

Deze fietstochten voeren je langs afwisselende landschappen en zijn goed bereikbaar vanaf de NS-stations. Dus spring op een OV-fiets.

5x de leukste fietsroutes met kinderen

Langs (speel)bossen, forten, molens en boerderijen.

OV-fiets

Ervaar de vrijheid en reis verder met OV-fiets

Fietsen met NS Dagje Uit

Fietsen is de perfecte manier om lekker actief in de natuur te zijn. Fietsroutes door de bossen, langs de mooiste stukjes natuur en langs verborgen plekken in de stad leveren unieke uitzichten op. Er zijn ontelbare routes met de fiets te vinden, maar wat zijn nu de mooiste fietsroutes door Nederland? En wil je lekker met de kinderen eropuit? Dan tippen wij je met de leukste fietsroutes met kinderen. Elke fietsroute is gemakkelijk bereikbaar vanaf een NS-station. Huur een OV-fiets of neem je eigen fiets mee en fietsen maar!

7x de leukste sporten in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht is gezond en verrassend. Weleens gedacht aan padellen? Of outdoor rocycle? Dit zijn de 7 leukste buitensporten.

Wandelen

Ontdek de mooiste wandelroutes door stad en natuur.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tips van NS Dagje Uit, relevant nieuws en aanbiedingen.

Ontvang tips per mail