Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Arnhem

Het Milaan van Nederland

Van het Modekwartier tot de 7straatjes, Arnhem is dé modestad van Nederland. Op iedere hoek een hotspot, maar ook enerverende musea en de Veluwe als achtertuin. Hier vermaak je je wel even. Wat te doen in Arnhem? NS Dagje Uit laat je de leukste plekken zien. 

8x de lekkerste restaurants in Arnhem

Van stoere bistro tot diner aan het water. Voor ieder wat wils in Arnhem.

Modekwartier Arnhem

Het modemekka van Arnhem? Dat is zonder twijfel de Weverstraat. Niet alleen voor de prachtige Humanoid-winkel, maar ook de winkel en het atelier van de zussen Truus en Riet Spijkers die inmiddels de modewereld bestormen met shows in Parijs, Londen, Milaan en Shanghai. Maar sla ook de 7straatjes niet over. Hier is het heerlijk slenteren en winkelen langs historische pandjes, kleine (maar fijne) boetieks en gezellige terrassen.    

Sonsbeek Arnhem

De koffiecultuur in Arnhem is booming, dus genoeg leuke koffietentjes tijdens een dagje in deze vriendelijke stad. In Sonsbeek Arnhem, met het heerlijke Sonsbeekpark, is het heerlijk wandelen. In het park is er ieder weekend wel iets te beleven, van markten tot een openluchtcinema onder de sterren. Of bezoek Strand Zuid, een strandtent aan de oever van de Rijn die vanaf 1 april tot na de zomer open is.