Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Dagje uit in Zandvoort

Het ultieme vakantiegevoel in eigen land

‘Amsterdam Beach’ wordt Zandvoort aan Zee ook wel genoemd. Na een korte treinrit vanaf de hoofdstad sta je namelijk al met je tenen in het zand. De gezellige badplaats heeft voor ieder wat wils: van levendige strandtenten tot rustige wandelgebieden. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel in eigen land.

10x zien en doen in Zandvoort

De leukste strandtenten, restaurants, boetieks en musea.

10x de fijnste terrassen van Nederland

Terrassen in een idyllische omgeving, van Zandvoort tot Groningen.

Kennemerduinen en Zandvoort aan Zee

14,5 of 16 km

Van station Santpoort Noord naar Overveen of Zandvoort Let op: deze NS-wandeling kan momenteel niet gelopen worden. Grote delen van het pad staan onder water en zijn afgesloten.

Levendig Zandvoort aan Zee: wat is er te doen?

Slenter door de smalle straten van het dorp langs de markante winkeltjes en drink een cappuccino op het terras aan het Kerkplein. Of strijk je liever gewoon neer in een van de leuke strandtenten? Bij de inspirerende beachclubs kun je terecht voor een zomerse hap en lekkere muziek, maar zeker ook voor een yoga- of surfles.

Mindful Zandvoort: uitgestrekt natuurgebied

Zandvoort is meer dan zon, zee en strand(feestjes). In het natuurgebied rondom Zandvoort en Bloemendaal is het heerlijk wandelen of fietsen. Deze Amsterdamse Waterleidingduinen, vol hertjes en andere grazers, lopen helemaal door tot aan Noordwijk. Een bezoek aan het circuit van Zandvoort is ook de moeite waard. Van Zandvoort aan Zee genieten tot de zon ondergaat? Verblijf in een van de duurzame cottages of boutiquehotels.

Ook interessant

Naar alle dagjes uit

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tips van NS Dagje Uit, relevant nieuws en aanbiedingen.

Ontvang tips per mail