Naar content

Hoofdnavigatie

NS Zonetaxi

Met NS Zonetaxi reis je gemakkelijk en snel van én naar meer dan 370 stations tegen een aantrekkelijke prijs.


NS Zonetaxi

Maak van je treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Hiermee reis je gemakkelijk én snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief. Je hebt al een taxirit vanaf € 7,30 en voor dit tarief kun je maximaal 3 personen extra meenemen. Betalen doe je vooraf met iDEAL. Liever achteraf betalen? Registreer je dan als klant en geef een digitale incassomachtiging af. Je boekt de NS Zonetaxi eenvoudig via de NS App of op www.nszonetaxi.nl

NS Zonetaxi rijdt van ’s-ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor ben je zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en je veilig naar je bestemming brengt. 

Bekijk hier of Zonetaxi op jouw station beschikbaar is.

Aantrekkelijke ritprijs vooraf inzichtelijk

NS Zonetaxi werkt met een voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Het starttarief is € 7,30 voor de eerste zone tot 2 kilometer. Vervolgens betaal je € 3 per gereden 2 kilometer.

  • Tot 2 kilometer betaal je € 7,30
  • Tot 4 kilometer betaal je € 10,30
  • Tot 6 kilometer betaal je € 13,30

Als je verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaal je € 3 per 2 gereden kilometer met een maximum van 30 kilometer per rit.

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat je de taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar vooraf met iDEAL of achteraf via automatische incasso. Je betaalt het tarief per taxi en je kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Zo kun je met elkaar al een rit maken voor nog geen € 2 per persoon!

Zo werkt NS Zonetaxi

Op de meeste stations in Nederland is de NS Zonetaxi beschikbaar. Op het station volg je de borden waar 'taxi' op staat aangegeven. Op grote stations herken je de NS Zonetaxi standplaats aan de speciale NS Zonetaxi zuil of aan een bord met het logo van NS Zonetaxi onder een bord van P-taxi of Kiss&Ride. Op stations zonder taxi standplaats kun je gebruik maken van de aangegeven locatie in het bevestigingsbericht.

Boek hier je NS Zonetaxi

Je boekt eenvoudig een rit met NS Zonetaxi via de NS App of op nszonetaxi.nl via onderstaande reserveerknop.

Tot 30 minuten voor aanvang van de rit kun je een taxi boeken, dus ook onderweg in de trein. Nadat je hebt geboekt, ontvang je direct de contactgegevens van het taxibedrijf en zie je de totale ritprijs.

Problemen?

Mocht je de taxi niet kunnen vinden of is deze niet op komen dagen, dan kun je telefonisch contact opnemen met het taxibedrijf. Het telefoonnummer vind je in de bevestigingsmail.

Heb je vragen of kom je er niet uit, bel dan met onze klantenservice op 0900 - 6798294.