Naar content

Hoofdnavigatie

NS Zonetaxi

Met NS Zonetaxi reist u gemakkelijk en snel van én naar meer dan 370 stations tegen een aantrekkelijke prijs.


NS Zonetaxi

Maak van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Hiermee reist u gemakkelijk én snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief. U heeft al een taxirit vanaf €7.30 en voor dit tarief kunt u maximaal 3 personen extra meenemen. Betalen doet u vooraf met iDEAL. Liever achteraf betalen? Registreer u dan als klant en geef een digitale incassomachtiging af. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig via de NS App of op www.nszonetaxi.nl

NS Zonetaxi rijdt van ’s-ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. 

Bekijk hier of Zonetaxi op uw station beschikbaar is.

Aantrekkelijke ritprijs vooraf inzichtelijk

NS Zonetaxi werkt met een voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Het starttarief is €7.30 voor de eerste zone tot 2 kilometer. Vervolgens betaalt u €3 per gereden 2 kilometer.

  • Tot 2 kilometer betaalt u € 7,30
  • Tot 4 kilometer betaalt u € 10,30
  • Tot 6 kilometer betaalt u € 13,30

Indien u verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaalt u € 3 per 2 gereden kilometer met een maximum van 30 kilometer per rit.

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat u uw taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar vooraf met iDEAL of achteraf via automatische incasso. U betaalt het tarief per taxi en u kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Zo kunt u met elkaar al een rit maken voor nog geen €2 per persoon!

Zo werkt NS Zonetaxi

Op de meeste stations in Nederland is de NS Zonetaxi beschikbaar. Op het station volgt u de borden waar 'taxi' op staat aangegeven. Op grote stations herkent u de NS Zonetaxi standplaats aan de speciale NS Zonetaxi zuil of aan een bord met het logo van NS Zonetaxi onder een bord van P-taxi of Kiss&Ride. Op stations zonder taxi standplaats kunt u gebruik maken van de aangegeven locatie in het bevestigingsbericht.

Boek hier uw NS Zonetaxi

U boekt eenvoudig een rit met NS Zonetaxi via de NS App of op nszonetaxi.nl via onderstaande reserveerknop.

Tot 30 minuten voor aanvang van de rit kunt u een taxi boeken, dus ook onderweg in de trein. Nadat u geboekt heeft ontvangt u direct de contactgegevens van het taxibedrijf en ziet u de totale ritprijs.

Problemen?

Mocht u de taxi niet kunnen vinden of deze niet op komen dagen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het taxibedrijf. Het telefoonnummer vindt u in de bevestigingsmail.

Heeft u vragen of komt u er niet uit bel dan met onze klantenservice op 0900 - 6798294.