Naar content

Hoofdnavigatie

NS Zonetaxi

NS Zonetaxi brengt u snel naar uw afspraak. Hiermee reist u gemakkelijk en snel van én naar meer dan 130 stations tegen een aantrekkelijke prijs.


NS Zonetaxi

Maak van uw treinreis een comfortabele deur-tot-deur-reis met NS Zonetaxi. Hiermee reist u gemakkelijk én snel van en naar het station tegen een aantrekkelijk vast tarief per zone tot 2 kilometer. U heeft al een taxirit vanaf € 6 en voor dit tarief kunt u maximaal 3 personen extra meenemen. U boekt de NS Zonetaxi eenvoudig online of via de NS-app.

NS Zonetaxi rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

Bekijk hier of Zonetaxi op uw station beschikbaar is.

Aantrekkelijke ritprijs vooraf inzichtelijk

NS Zonetaxi werkt met een voordelige en eenvoudige tariefstructuur. Het starttarief is € 6 voor de eerste zone tot 2 kilometer. Vervolgens betaalt u € 3 per gereden 2 kilometer.

  • Tot 2 kilometer betaalt u € 6
  • Tot 4 kilometer betaalt u € 9
  • Tot 6 kilometer betaalt u € 12

Indien u verder wilt reizen dan 6 kilometer, betaalt u € 3 per 2 gereden kilometer met een maximum van 30 kilometer per rit.

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat u uw taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar achteraf via automatische incasso. U betaalt het tarief per taxi en u kunt maximaal 3 personen extra meenemen. Zo kunt u met elkaar al een rit maken voor € 1,50 per persoon!

Zo werkt NS Zonetaxi

Op een groot aantal stations in Nederland is de NS Zonetaxi beschikbaar. Op het station volgt u de borden waar 'taxi' op staat aangegeven. U herkent de NS Zonetaxi standplaats aan de speciale NS Zonetaxi zuil of aan een bord met het logo van NS Zonetaxi onder een bord van P-taxi of Kiss&Ride.

Om een NS Zonetaxi te boeken voert u 3 stappen uit:

Stap 1: Eenmalige registratie

Stap 2: Reserveren van een taxirit

  • Online: via NS Zonetaxi of via de NS-app
  • Telefonisch: telefonisch telefoonnummer 0900 – 6798294 (geen extra belkosten). Of via de NS-app. 

Stap 3: Afrekenen

U ontvangt per e-mail een factuur. De ritprijs wordt automatisch van uw rekening afgeschreven. 

Problemen?

Mocht u de taxi niet kunnen vinden of deze niet op komen dagen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het taxibedrijf. Het telefoonnummer vindt u in de bevestigingsmail.

Boek NS Zonetaxi via de NS-app

U boekt ook eenvoudig een rit met NS Zonetaxi via de gratis NS-app. In de app vindt u NS Zonetaxi via het hoofdmenu. Tot 30 minuten voor aanvang van de rit kunt u een taxi boeken, dus ook onderweg in de trein. Nadat u geboekt heeft ontvangt u direct de contactgegevens van het taxibedrijf en ziet u de totale ritprijs. Zo boekt u nog makkelijker een NS Zonetaxi! 

Download de NS-app voor uw telefoon of tablet

Heeft u vragen of komt u er niet uit bel dan met onze klantenservice op 0900 - 6798294.