Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Header deur-tot deur campagne

OV-taxi

Boek gemakkelijk een taxi van én naar meer dan 320 stations tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kan vanaf de eerste tot en met de laatste trein. En betalen? Dat doe je vooraf eenvoudig via iDEAL.


Zo werkt een OV-taxi boeken

Boek makkelijk een taxi van én naar meer dan 320 stations via ov.taxi of de DEXTR-app. Dit kan vanaf de eerste tot en met de laatste trein. Je kunt tot 30 minuten van te voren boeken en maximaal 3 personen extra meenemen. Alle ritten die je maakt met OV-taxi, vind je ook terug in de DEXTR-app als je die hebt.

Aantrekkelijke ritprijs en vooraf betalen

We berekenen de totale ritprijs voordat je je rit boekt, op basis van de kortste route via de routeplanner. Zo kom je niet voor verassingen te staan.  Heb je geboekt? Dan ontvang je direct de contactgegevens van het taxibedrijf en zie je de totale ritprijs. En je betaalt vooraf met iDEAL.

320 Locaties

Op het station van één van de 320 locaties volg je de borden waar 'taxi' op staat aangegeven. De taxi zal aanrijden op de taxistandplaat of Kiss&Ride. Op stations zonder taxistandplaats volg je de instructies in het bevestigingsbericht van de geboekte rit. Hierin staat de locatie aangegeven.

Kwaliteit gegarandeerd

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor ben je zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en je veilig naar je bestemming brengt

Kom je er niet uit?

Kun je je taxi niet vinden op het station? Of is deze niet op komen dagen? Je kunt telefonisch contact opnemen met het taxibedrijf die de rit verzorgt. Het telefoonnummer vind je in de bevestigingsmail van je geboekte rit.

Heb je andere vragen of kom je er niet uit? Bel dan met de klantenservice van Transvision via 0900-6798294.