Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Header deur-tot deur campagne

OV-taxi

Boek gemakkelijk een taxi van én naar meer dan 320 stations tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kan vanaf de eerste tot en met de laatste trein. En betalen? Dat doe je vooraf eenvoudig via iDEAL.


Taxi aanbod op stations

Via het Transvision platform OV-taxi boek je gemakkelijk en snel een taxi van én naar meer dan 320 stations tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Vanaf de eerste tot en met de laatste trein. Je kunt tot 30 minuten van te voren boeken en je betaalt vooraf via iDEAL. Zo ben je zeker dat er een taxi beschikbaar tegen een betrouwbare prijs.

Aantrekkelijke ritprijs

De totale ritprijs wordt berekend op basis van de kortste route via de routeplanner. Deze prijs is bekend voordat je de taxirit boekt. En betalen gaat zorgeloos: niet met contant geld in de taxi, maar vooraf met iDEAL. Je betaalt het tarief per taxi en je kunt maximaal 3 personen extra meenemen.

Taxi boeken

Je boekt eenvoudig een rit van en naar het station via de NS-app of op ov.taxi. Tot 30 minuten voor aanvang van de rit kun je een taxi boeken. Dus ook als je nog onderweg bent in de trein. Heb je geboekt? Dan ontvang je direct de contactgegevens van het taxibedrijf en zie je de totale ritprijs.

Vooraf betalen

Je betaalt vooraf met iDEAL. Hierdoor kom je achteraf niet voor verassingen te staan en ben je dus altijd zeker van je ritprijs.

320 Locaties

Op het station van één van de 320 locaties volg je de borden waar 'taxi' op staat aangegeven. De taxi zal aanrijden op de taxistandplaat of Kiss&Ride. Op stations zonder taxistandplaats volg je de instructies in het bevestigingsbericht van de geboekte rit. Hierin staat de locatie aangegeven.

Kwaliteit gegarandeerd

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door lokale taxiondernemers die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor ben je zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en je veilig naar je bestemming brengt.

Kom je er niet uit?

Kun je je taxi niet vinden op het station? Of is deze niet op komen dagen? Je kunt telefonisch contact opnemen met het taxibedrijf die de rit verzorgt. Het telefoonnummer vind je in de bevestigingsmail van je geboekte rit.

Heb je andere vragen of kom je er niet uit? Bel dan met de klantenservice van Transvision via 0900-6798294.