Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Jaarabonnement fietsenstalling

Met een Jaarabonnement Fietsenstalling heb je onbeperkt toegang tot één fietsenstalling, voor een vast bedrag per maand. Je jaarabonnement wordt direct na het bestellen geladen op jouw persoonlijke OV-chipkaart en kun je dus meteen gebruiken. 


Waarom kiezen voor een Jaarabonnement Fietsenstalling?

  • Eén vast bedrag voor een heel jaar
  • Al na één maand opzegbaar
  • Direct te gebruiken na het bestellen
  • Goedkoper als je regelmatig langer dan 24 uur gebruikmaakt van de fietsenstalling
  • Stal je fiets maximaal 28 dagen aaneengesloten

Zo werkt het

  1. Zoek jouw station in de webshop en sluit vervolgens in een paar stappen eenvoudig je abonnement af. Na het afrekenen wordt je jaarabonnement direct geladen op jouw persoonlijke OV-chipkaart, dus je kunt er meteen gebruik van maken. 
  2. Als je hebt gekozen voor stallen bij een bewaakte fietsenstalling met medewerkers, meld je je bij de beheerder. Je krijgt een sticker op je fiets waarmee je gebruik kunt maken van de fietsenstalling. Stal je bij een bewaakte zelfservice stalling, dan houd je jouw OV-chipkaart voor de display en volg je de aanwijzingen. Bij het verlaten van de stalling check je weer eenvoudig uit met je OV-chipkaart.

Je betaalt de abonnementskosten voor het eerste jaar aan het einde van je bestelling. Na het eerste jaar schrijven we de abonnementskosten jaarlijks van je rekening af, via automatische incasso. Na de eerste maand kun je je abonnement opzeggen, ook in het eerste jaar.

Let op: Voor een NS-Business Card of een andere mobiliteitskaart is het (nog) niet mogelijk om een Jaarabonnement Fietsenstalling af te sluiten. Je hebt voor een Jaarabonnement Fietsenstalling een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Wat kost een Jaarabonnement Fietsenstalling?

Je sluit een Jaarabonnement Fietsenstalling af vanaf € 80 per jaar.