Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.


Al een abonnement?

Wanneer u al over een Dal Voordeel, Altijd Voordeel of een Voordeelurenabonnement beschikt kunt de Keuzedagen aan uw abonnement toevoegen via uw Mijn NS account.

Nog geen abonnement?

Als u nog geen NS-abonnement heeft, dan kunt u er online eentje bestellen. U kunt de Keuzedagen dan gelijk aan deze bestelling toevoegen. Bestellen is niet mogelijk via de NS kaartautomaat of de Tickets & Service balie.

Let op: het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar, daar kunt u alleen bij een bestaand abonnement Keuzedagen toevoegen via Mijn NS.

Papieren Keuzedagen bestellen voor Voordeelurenabonnement

Heeft u een Voordeelurenabonnement en wilt u uw Keuzedagen liever niet ophalen bij de kaartautomaat? Dan kunt u ervoor kiezen om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te bestellen. De kosten hiervan zijn echter wel hoger, u betaalt dan € 35 voor Keuzedagen 2e klas en € 60 voor Keuzedagen 1e klas.

U kunt de papieren Keuzedagen bestellen via de NS Klantenservice. Het bestellen van papieren Keuzedagen voor Altijd Voordeel en Dal Voordeel abonnement is helaas niet mogelijk.