Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.


Al een abonnement?

Wanneer u al over een Dal Voordeel of Altijd Voordeel beschikt kunt de Keuzedagen aan uw abonnement toevoegen via uw Mijn NS account. Wanneer u een Voordeelurenabonnement heeft dient u contact op te nemen met de NS Klantenservice om de Keuzedagen aan uw abonnement toe te voegen.

Nog geen abonnement?

Als u nog geen NS-abonnement heeft, dan kunt u er online eentje bestellen. U kunt de Keuzedagen dan gelijk aan deze bestelling toevoegen. Bestellen is niet mogelijk via de NS kaartautomaat of de Tickets & Service balie.

Let op: het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar, daar kunt u alleen bij een bestaand abonnement Keuzedagen toevoegen via Mijn NS.

Keuzedagen bestellen voor Voordeelurenabonnement

Heeft u een Voordeelurenabonnement en wilt u uw Keuzedagen liever niet ophalen bij de kaartautomaat? Dan kunt u ervoor kiezen om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te bestellen. De kosten hiervan zijn echter wel hoger, u betaalt dan € 36,50 voor Keuzedagen 2e klas en € 61 voor Keuzedagen 1e klas. Papieren Keuzedagen zijn te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle NS Klantenservicekanalen en worden binnen enkele weken op uw adres bezorgd.

 

Heeft u vragen? Neem contact op met de NS Klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.