Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

Je kunt Keuzedagen zelf online bestellen als je 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestel je de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.


Al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement?

Als je al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement hebt, kun je de Keuzedagen aan je abonnement toevoegen via je Mijn NS-account

Al een Voordeelurenabonnement?

Als je al een Voordeelurenabonnement hebt, kun je jouw Keuzedagen alleen bestellen door contact op te nemen met NS Klantenservice. Je hoeft de Keuzedagen daarna alleen nog maar op te halen bij een NS-kaartautomaat. 

Je Keuzedagen liever op een eenmalige chipkaart

Wil je je Keuzedagen liever niet ophalen bij de NS-kaartautomaat? Dan kun je ervoor kiezen om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te plaatsen. Deze is te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle kanalen van NS Klantenservice en wordt binnen 10 dagen bij je thuis bezorgd. De kosten hiervan zijn dan wel iets hoger, je betaalt in dat geval € 36,50 voor Keuzedagen 2e klas en € 61 voor Keuzedagen 1e klas. Let op: de klasse van papieren Keuzedagen dient altijd overeen te komen met de klasse van je Voordeelurenabonnement.

Nog geen abonnement?

Als je nog geen NS-abonnement hebt, kun je er online een bestellen. De Keuzedagen voeg je dan gelijk aan deze bestelling toe. Het is helaas niet mogelijk om Keuzedagen te combineren met een NS Flex abonnement.
Het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar.

Let op: Keuzedagen voor abonnementhouders van 60+ kunnen vanaf eind 2020 niet meer nieuw besteld worden. Heb je al Keuzedagen? Dan houd je deze, totdat je ze opzegt. 

Heb je vragen? Neem contact op met NS Klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder.