Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.


Al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement?

Als u al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement hebt, kunt u de Keuzedagen aan uw abonnement toevoegen via uw Mijn NS-account

Al een Voordeelurenabonnement?

Als u al een Voordeelurenabonnement hebt, kunt u uw Keuzedagen alleen bestellen door contact op te nemen met NS Klantenservice. U hoeft de Keuzedagen daarna alleen nog maar op te halen bij een NS-kaartautomaat. 

Uw Keuzedagen liever op een eenmalige chipkaart

Wilt u uw Keuzedagen liever niet ophalen bij een NS-kaartautomaat? Dan kunt u ervoor kiezen om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te plaatsen. Deze is te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle kanalen van NS Klantenservice en wordt binnen 10 dagen bij u thuis bezorgd. De kosten hiervan zijn dan wel iets hoger, u betaalt in dat geval € 36,50 voor Keuzedagen 2e klas en € 61 voor Keuzedagen 1e klas. Let op: de klasse van papieren Keuzedagen dient altijd overeen te komen met de klasse van uw Voordeelurenabonnement.

Nog geen abonnement?

Als u nog geen NS-abonnement hebt, kunt u er online een bestellen. De Keuzedagen voegt u dan gelijk aan deze bestelling toe. Het is helaas niet mogelijk om Keuzedagen te combineren met een NS Flex abonnement.
Het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar. 

Let op: Keuzedagen voor abonnementhouders van 60+ kunnen vanaf de 1e helft van 2021 niet meer nieuw besteld worden. Hebt u al Keuzedagen? Dan houdt u deze, totdat u ze opzegt. 

Hebt u vragen? Neem contact op met NS Klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.