Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

U kunt Keuzedagen zelf online bestellen als u 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestelt u de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.


Al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement?

Wanneer u al over een Dal Voordeel of Altijd Voordeel beschikt, kunt u de Keuzedagen aan uw abonnement toevoegen via uw Mijn NS account. Heeft u een Voordeelurenabonnement? Neem dan contact op met Klantenservice om Keuzedagen te bestellen.

Al een Voordeelurenabonnement?

Als u een Voordeelurenabonnement heeft, kunt u uw Keuzedagen alleen bestellen door te bellen naar Klantenservice. Wilt u uw Keuzedagen liever niet ophalen bij de kaartautomaat? Dan kunt u ervoor kiezen om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te bestellen. Deze is te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle NS Klantenservicekanalen en worden binnen 10 dagen op uw adres bezorgd. De kosten hiervan zijn echter wel hoger, u betaalt dan € 36,50 voor Keuzedagen 2e klas en € 61 voor Keuzedagen 1e klas. Let op: De klasse van Papieren Keuzedagen dient altijd overeen te komen met de klasse van uw Voordeelurenabonnement.

Nog geen abonnement?

Als u nog geen NS-abonnement heeft, dan kunt u er online eentje bestellen. U kunt de Keuzedagen dan gelijk aan deze bestelling toevoegen. Bestellen is niet mogelijk via de NS kaartautomaat of de Tickets & Service balie.

Let op: het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar. Bij een bestaand Voordeelurenabonnement kunt u alleen Keuzedagen toevoegen via Mijn NS.

Heeft u vragen? Neem contact op met de NS Klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.