Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

Keuzedagen zijn online te bestellen door abonnementhouders van 60 jaar of ouder die over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Bij een Dal Voordeel abonnement op saldo zijn Keuzedagen te bestellen.


Al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement?

Bij een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement  zijn Keuzedagen toe te voegen via je Mijn NS-account

Al een Voordeelurenabonnement?

Bij een Voordeelurenabonnement zijn Keuzedagen alleen te bestellen door contact op te nemen met NS Klantenservice. Je hoeft de Keuzedagen daarna alleen nog maar op te halen bij een NS-kaartautomaat. 

Keuzedagen liever op een eenmalige chipkaart?

Liever niet voor Keuzedagen naar een NS-kaartautomaat? Dan is er de mogelijkheid om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te plaatsen. Deze is te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle kanalen van NS Klantenservice en wordt binnen 10 dagen thuis bezorgd. De kosten hiervan zijn dan wel iets hoger, namelijk € 36,50 voor Keuzedagen 2e klas en € 61 voor Keuzedagen 1e klas. Let op: de klasse van papieren Keuzedagen dient altijd overeen te komen met de klasse van je Voordeelurenabonnement.

Nog geen abonnement?

Als u nog geen NS-abonnement hebt, dan kunt u online Dal Voordeel op saldo bestellen. De Keuzedagen voegt u dan gelijk aan deze bestelling toe. Het is helaas niet mogelijk om Keuzedagen te combineren met een NS Flex abonnement.
Het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar. 

Let op: Keuzedagen voor abonnementhouders van 60+ kunnen vanaf medio 2021 niet meer nieuw besteld worden. Hebt u al Keuzedagen? Dan houdt u deze, totdat u ze opzegt. 

Hebt u vragen? Neem contact op met NS Klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.