Naar content

Hoofdnavigatie

Hoe bestel ik Keuzedagen?

Je kunt Keuzedagen zelf online bestellen als je 60 jaar of ouder bent en over het juiste abonnement beschikt. Nog geen abonnement? Dan bestel je de Keuzedagen samen met een nieuw abonnement.


Al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement?

Wanneer je al een Dal Voordeel of Altijd Voordeel abonnement hebt, kun je de Keuzedagen aan je abonnement toevoegen via je Mijn NS-account

Al een Voordeelurenabonnement?

Heb je al een Voordeelurenabonnement? Dan kun je jouw Keuzedagen alleen bestellen door te bellen naar NS Klantenservice. Je hoeft de Keuzedagen dan alleen nog maar op te halen bij een NS-kaartautomaat. 

Je Keuzedagen liever op een eenmalige chipkaart
Wil je je Keuzedagen liever niet ophalen bij de NS-kaartautomaat? Dan kun je ervoor kiezen om Keuzedagen op een eenmalige chipkaart te plaatsen. Deze is te bestellen aan de servicebalie op het station, of via alle NS Klantenservicekanalen en wordt binnen 10 dagen bij je thuis bezorgd. De kosten hiervan zijn dan wel iets hoger, je betaalt in dat geval € 36,50 voor Keuzedagen 2e klas en € 61 voor Keuzedagen 1e klas. Let op: de klasse van papieren Keuzedagen dient altijd overeen te komen met de klasse van je Voordeelurenabonnement.

Nog geen abonnement?

Heb je nog geen NS-abonnement? Dan kun je er online een bestellen. De Keuzedagen voeg je dan gelijk aan deze bestelling toe. Het is helaas niet mogelijk om Keuzedagen te combineren met een NS Flex abonnement.
Het Voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar.

Let op: Keuzedagen voor abonnementhouders van 60+ kunnen vanaf eind 2020 niet meer nieuw besteld worden. Heb je al Keuzedagen? Dan houd je deze, totdat je ze opzegt. 

Heb je vragen? Neem contact op met de NS Klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder.