Naar content

Hoofdnavigatie

Opzeggen of annuleren

Het is altijd mogelijk een abonnement op te zeggen. Soms hanteren wij daarvoor een opzegtermijn. Deur-tot-deurdienst of een reservering annuleren? Bijvoorbeeld een NS-fietsabonnement of een reservering voor de NS-zonetaxi? Dat kan ook. Lees wat de mogelijkheden zijn en waar u rekening mee moeten houden. Bestelde e-tickets kunt u niet wijzigen en annuleren.

Het antwoord op uw vraag...

Abonnement opzeggen

U kunt uw NS-abonnement op verschillende manieren opzeggen. Via een privébericht op Twitter of Facebook gaat dat het snelst. Om de beëindiging definitief te maken, moet u het abonnement na de opzegging zelf verwijderen van uw kaart. De NS-Business Card kunt u alleen online opzeggen.

Keuzedagen verlengen, opzeggen of wijzigen

Het opzeggen van je abonnement kan gevolgen hebben voor jouw Keuzedagen, hetzelfde geldt voor overstappen naar een ander abonnement. Verlenging gebeurt automatisch.

Toeslagen annuleren

Op sommige trajecten of kaartjes is een toeslag verplicht. Bekijk hoe u uw toeslag kunt annuleren als u deze achteraf toch niet nodig heeft.

NS-Business Card wijzigen

Wilt u abonnementen op uw NS-Business Card wijzigen? Dit kan eenvoudig online via Mijn NS Zakelijk.

Deur-tot-deurdiensten opzeggen of annuleren

Van én naar het station met uw eigen fiets, een OV-fiets, de Zonetaxi, Greenwheels of met bus, tram of metro. Een aantal deur-tot-deurdiensten kunt u opzeggen.

NS-Business Card opzeggen

Wilt u uw NS-Business Card beëindigen of het abonnement op uw NS-Business Card stopzetten? Dan kunt u dit online via Mijn NS Zakelijk regelen.

Overstappen naar een ander abonnement

Wil je jouw huidige abonnement wisselen voor een ander abonnement? Dit kan eenvoudig via Mijn NS of NS Klantenservice.

Deur-tot-deurdiensten wijzigen

Van én naar het station met uw eigen fiets, een OV-fiets, de Zonetaxi, Greenwheels of met bus, tram of metro. Een aantal van deze deur-tot-deurdiensten kunt u online wijzigen in Mijn NS.