Naar content

Hoofdnavigatie

Wijzigen

Bij NS wijzigt u eenvoudig uw NS-abonnement en alles wat daarmee te maken heeft. Bijvoorbeeld uw gegevens, Bijabonnementen en Keuzedagen. U kunt natuurlijk ook overstappen op een ander abonnement, uw abonnement opzeggen of van klasse wisselen.

Het antwoord op uw vraag...

Abonnement wijzigen

U kunt uw NS-abonnement via Mijn NS of telefonisch via Klantenservice wijzigen. Bijvoorbeeld de klasse van uw abonnement wisselen, extra opties aanvragen of een Bijabonnement bestellen.

Overstappen naar een ander abonnement

Wilt u uw huidige abonnement wisselen voor een ander abonnement? Dit kan eenvoudig via Mijn NS of NS Klantenservice.

Abonnement verlengen

Een jaarabonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd, een maandabonnement niet. Dat koopt u elke maand zelf.

Keuzedagen verlengen, opzeggen of wijzigen

Het opzeggen van uw abonnement kan gevolgen hebben voor uw Keuzedagen, hetzelfde geldt voor overstappen naar een ander abonnement. Verlenging gebeurt automatisch.

Persoonlijke gegevens wijzigen

Met uw eigen Mijn NS-account kunt u zelf uw persoonlijke gegevens beheren en heeft u toegang tot uw gemaakte reizen. Dat geldt voor de zakelijke en particuliere omgeving, maar ook voor de deur-tot-deurdiensten.

Van klasse wisselen

Wilt u eens genieten van extra comfortabel reizen in de 1e klas, maar heeft u een 2e klas abonnement? Dan kunt u eenvoudig een dag in een andere klasse reizen. U regelt dit voorafgaand aan uw reis bij de NS kaartautomaat. Via Mijn NS kunt u ook permanent de klasse van uw abonnement wijzigen. Het wisselen van klasse is ook mogelijk met een Keuzedag.

Bijabonnement wijzigen

Bij sommige abonnementen is het mogelijk extra abonnementen voor gezinsleden te bestellen. Dit worden ook wel Bijabonnementen genoemd. Met een Bijabonnement profiteren ook gezinsleden van extra korting. U bestelt dit gelijktijdig met uw abonnement of later via Mijn NS.

NS-Business Card wijzigen

Wilt u abonnementen op uw NS-Business Card wijzigen? Dit kan eenvoudig online via Mijn NS Zakelijk.