Treinpakkers

Beschikbaar van 19 mei t/m 31 augustus

We mogen er weer op uit!

Ontdek Nederland

Een nachtje weg naar onze favoriete steden

Over de actie

Zin om er eindelijk weer een dagje op uit te gaan? Je bent op de juiste plek, want we hebben weer leuke nieuwe Treinpakkers voor jou, inclusief vervoer én entree. Of je kiest voor eindeloos shoppen of attracties hoppen, dit zijn de uitjes waar iedereen weg van is. Bekijk ze hier en boek jouw favoriete voorjaars- of zomeruitje. Wij wensen je alvast veel plezier!

Een fijne en verantwoorde treinreis

Alle zitplaatsen in de treinen mogen gebruikt worden. Een mondkapje blijft verplicht voor reizigers vanaf 13 jaar oud. We vragen je deze op te zetten bij het betreden van het stationsgebouw en zo weinig mogelijk aan te raken met je handen. Daarnaast vragen we je indien mogelijk verspreid te gaan zitten in de trein en ook tijdens het in- en uitstappen afstand te bewaren. Met de uitjes van Spoordeelwinkel reis je tijdens de daluren. Op deze momenten is het normaal gesproken relatief rustig in de trein.
Mondkapje vergeten? Je kunt er alsnog eentje aanschaffen bij diverse winkels op de stations en bij veel stationsautomaten. 

Treinreis aanmelden

Wil je inzicht in de verwachte drukte per trein? Meld jouw treinreis dan aan via de Treinwijzer in de NS-app. Hoe meer reizigers hun reis aanmelden, hoe nauwkeuriger de voorspelling. Zo zorgen we samen dat zoveel mogelijk reizigers verantwoord kunnen reizen. Het aanmelden van je reis is niet verplicht.