Uitjes met kinderen

De leukste dagjes uit: van dierentuin tot museum
  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen

Eropuit met de kids

Tijd voor een dagje uit met de kinderen? Omdat je het als ouder al druk genoeg hebt, zetten wij de leukste kinderuitjes op een rij. Ook fijn: alle uitjes van Spoordeelwinkel ontvang je met een Dagretour voor de trein. Dus nooit meer zoeken naar een parkeerplek of stoppen omdat de jongste moet plassen. De voorpret begint al in de trein!

De kindvriendelijkste aanbiedingen

Neem de kinderen lekker mee op stap - met deze uitjes kun je de plank niet misslaan.

Doe een dagje Amsterdam en bekijk de helden van je kinderen in Madame Tussauds. Maak een selfie met Rico Verhoeven of Ariana Grande. Of stap achter de draaitafel bij Afrojack en Hardwell!

In de categorie altijd goed: een fijne aanbieding voor de Efteling. Stap in een Wereld vol Wonderen en geniet van sprookjes, attracties en voorstellingen.

Liever naar de dierentuin? In Blijdorp loop je in hartje Rotterdam onder de haaien en roggen door, bezoek je tijgers of zeg je de aapjes even gedag. Wil je nog meer avontuur? Ga dan op expeditie door de jungle, savanne en het poolgebied in WILDLANDS Emmen!

Weer eens wat anders is het Spoorwegmuseum. Ontdek hier de geschiedenis van de trein in Nederland en duik in het Techlab. Je kan zelf aan de knoppen zitten!

Toch een ander dagje weg?

We hebben natuurlijk veel meer dagjes weg die ook geschikt zijn voor kinderen. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje bij de andere uitjes.