Wat te doen in Amsterdam

Amsterdam is al leuk op zich. De stad heeft zo veel te bieden op het gebied van winkelen, horeca, cultuur en vermaak. Met onze voordelige uitjes van de Spoordeelwinkel maak je er helemaal een onvergetelijke dag van. Boek een overnachting, rondvaart of breng een bezoek aan This is Holland. Dit zijn onze tips voor een stedentrip naar Amsterdam.

Bijgewerkt op 17 juni 2022


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Stedentrip in Amsterdam

Nachtje weg in Amsterdam

Amsterdam heeft zo veel te bieden, dat je er met gemak twee dagen kunt doorbrengen. Met onze voordelige hotelovernachting plof jij na een dagje stad moe en voldaan in een heerlijk zacht bed. Zo ben je altijd in de buurt van het uitstapje van jouw keuze.


Ontdek This is Holland en Amsterdam-Noord

Bekijk de stad eens vanaf de overkant van het IJ! Pak de pont vanaf Centraal Station en ontdek Amsterdam-Noord. Hippe café's, artistieke vrijplaatsen en bijzondere architectuur maken van dit stadsdeel een onverwachte verrassing. Hier vind je het Eye Filmmuseum en This is Holland, een spectaculaire attractie, waarbij je onder andere over de mooiste plekjes van Nederland vliegt in een flight simulator.

Nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens op nsfavourites voor nog meer tips voor jouw dagje Amsterdam.

Een veilige treinreis

Wanneer er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.