Wat te doen in Amsterdam

Amsterdam is al leuk op zich. De stad heeft zo veel te bieden op het gebied van winkelen, horeca, cultuur en vermaak. Met onze voordelige uitjes van de Spoordeelwinkel maak je er helemaal een onvergetelijke dag van. Dit zijn onze tips voor een stedentrip naar Amsterdam.

Bijgewerkt op 01 november 2022


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Stedentrip in Amsterdam

Nachtje weg in Amsterdam

Amsterdam heeft zo veel te bieden, dat je er met gemak twee dagen kunt doorbrengen. Met onze voordelige hotelovernachting plof jij na een dagje stad moe en voldaan in een heerlijk zacht bed. Zo ben je altijd in de buurt van het uitstapje van jouw keuze.

Of geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.


De leukste uitjes in Amsterdam

Stap binnen in de wereld van Madame Tussauds vol glitter en glamour! Voor jou als SUPERTALENT staat er veel op het programma. Nikkie laat je stralen met een bijzondere digitale make-over, waarna je klaar bent om het podium op te springen voor een duet met Dua Lipa of een spetterend optreden met een van de Nederlandse DJ's. Kortom; tijd voor actie, tijd voor sterren, tijd voor Madame Tussauds Amsterdam!

Het anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lichaam.

Als een vogel vliegen boven Nederland? Nu kan het! In THIS IS HOLLAND maak je een spectaculaire 5D Flight Experience over de meest bijzondere locaties van Nederland. Vanuit de 'lucht' bewonder je de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en nog veel meer!

Een veilige treinreis

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.