Wat te doen in Amsterdam

Amsterdam is al leuk op zich. De stad heeft zo veel te bieden op het gebied van winkelen, horeca, cultuur en vermaak. Met onze voordelige uitjes van de Spoordeelwinkel maak je er helemaal een onvergetelijke dag van. Dit zijn onze tips voor een stedentrip naar Amsterdam.

Bijgewerkt op 06 maart 2023


Uitgelicht


  • Geen
    boekingskosten

  • Altijd de beste deal
    voor je dagje uit

  • In één keer online
    tickets en vervoer kopen


Stedentrip in Amsterdam

Nachtje weg in Amsterdam

Amsterdam heeft zo veel te bieden, dat je er met gemak twee dagen kunt doorbrengen. Met onze voordelige hotelovernachting plof jij na een dagje stad moe en voldaan in een heerlijk zacht bed. Zo ben je altijd in de buurt van het uitstapje van jouw keuze.

Geniet van een prachtige rondvaart door de grachten van Amsterdam en laat je verleiden door de schoonheid van onze hoofdstad. De vernieuwde rondvaartboten van Rederij Lovers nemen je een uur lang mee over de beroemde grachten, die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed.


De leukste uitjes in Amsterdam

Zie kunst tot leven komen in de Westergasfabriek in Amsterdam. Sinds 22 april 2022 heeft Fabrique des Lumières hier haar deuren geopend. Er wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art technologie om exposities te creëren met een totaalervaring. Stap in een nieuwe wereld en beleef een ode aan de twee Spaanse meesters: Dalí en Gaudí.

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke planeet ver telt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf!

Een veilige treinreis

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.