Keukenhof

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden.

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

  • Dagretour naar Leiden Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam RAI of Haarlem

  • Entree Keukenhof + busticket Arriva

  • Te koop t/m 15 mei 2022, geldig 24 maart t/m 15 mei 2022

Het fleurigste dagje uit

Waar beleef je het voorjaar op zijn kleurrijkst? In Keukenhof natuurlijk! Het mooiste lentepark ter wereld is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Je geniet er van een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows en verrassende inspiratietuinen.

Ook voor kinderen is er in Keukenhof veel te doen. Volg de speurtocht en word een echte tulpenexpert, knuffel met de dieren in de kinderboerderij en dwaal door het doolhof. Loop op de stapstenen over het water en sluit de dag af met poffertjes bij de Nijntje speeltuin.

Boek deze aanbieding

Wil jij ook genieten van de lente met deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en reken af. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Werkzaamheden aan het spoor

Er zijn werkzaamheden aan het spoor van 28 april 2022 tot 4 mei 2022. Bekijk of er op jouw reistraject werkzaamheden staan gepland op de gewenste bezoekdatum.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 15 mei 2022, geldig 24 maart t/m 15 mei 2022.

  • Het entreeticket laat je scannen bij de entree van Keukenhof. Het entreeticket is geldig op de dag dat je reist.

  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag (m.u.v. Koningsdag).  

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Keukenhof
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Website
Keukenhof
Hoe kom je er?

Leiden Centraal: Keukenhof Express 854 van Arriva.

Schiphol Airport: Keukenhof Express 858 van Arriva. Vertrekt vanaf de uitgang bij aankomsthal 4. Kijk voor meer informatie over de vertreklocatie op keukenhof.nl/ov.

Amsterdam RAI: Keukenhof Express 852 van Arriva vertrekt vanaf Europaplein. Kijk voor meer informatie over de vertreklocatie op keukenhof.nl/ov.

Haarlem: bus 50 richting Haarlem. Je stapt uit bij Halte Meer en Duin. Vanaf daar is het zo'n 12 minuten lopen. In het weekend rijdt ook Keukenhof Express 850 (alleen bij voldoende vraag), deze brengt je direct naar de ingang.

Openingstijden
Dagelijks
08.00 t/m 19.30 uur