Keukenhof

Uitverkocht

Helaas! Deze aanbieding kan niet meer geboekt worden

Heb je dit uitje al geboekt? Lees de omschrijving nog eens na.

Niets meer missen? Elke week de voordeligste uitjes in je mailbox.

Mail me de beste deals

Populaire uitjes

Bekijk alle uitjes

Inbegrepen

  • Dagretour naar Leiden, Schiphol, Hoofddorp, Amsterdam RAI of Haarlem

  • Entree Keukenhof + busticket Arriva

  • Te koop t/m 10 mei 2020, geldig 21 maart t/m 10 mei 2020

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Nu ons land te maken heeft met het coronavirus vinden wij het niet meer passend om mensen te stimuleren er een dagje op uit te gaan. Onze aanbiedingen zijn daarom tijdelijk niet verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer onze aanbiedingen weer verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

De Keukenhof zal dit jaar helaas niet open gaan. Heb jij al een kaartje gekocht? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bekijk ook onze veelgestelde vragen rondom het coronavirus en onze aanbiedingen.

 

Wereld van kleuren

Keukenhof: het leukste dagje uit in de lente! Het is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Ontdek de reis van de tulp naar Nederland, ontwerp je eigen bollenmozaïek en word een echte tulpenexpert. Knuffel met de dieren in de kinderboerderij, volg de speurtocht door het park en vind je weg door het doolhof.

Kracht van kleur

Ervaar de unieke geur- en kleurbeleving in het mooiste lentepark van de wereld! Geniet van meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en bruisende evenementen gericht op het thema van 2020: ‘a World of Colours’. Voor kinderen is er ook meer dan genoeg te doen!


Boek deze aanbieding

Wil jij ook genieten van de lente met deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.


Naar de Keukenhof op 1, 2 of 3 mei

Deze aanbieding kan niet gebruikt worden tijdens de Dutch Grand Prix op 1, 2 en 3 mei, omdat er dan niet via station Haarlem gereisd kan worden met dit ticket. Wil jij wel naar de Keukenhof op 1, 2 of 3 mei, boek het speciale ticket. Dan geldt dezelfde prijs en kun je reizen via de stations Amsterdam RAI, Hoofddorp, Leiden Centraal of Schiphol. Boek hier je ticket.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 10 mei 2020 en geldig van 21 maart t/m 10 mei 2020, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020) en en tijdens de Formule 1 Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei).

  • Het entreeticket gebruik je voor de bus van Arriva (buslijnen 852, 854, 858, 859 en lijn 50) en laat je scannen bij de entree van Keukenhof. Het entreeticket is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Keukenhof
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Website
Keukenhof
Hoe kom je er?

Leiden Centraal: Keukenhof Express 854 van Arriva.

Schiphol: Keukenhof Express 858 van Arriva. Vertrekt vanaf de uitgang bij aankomsthal 4.

Amsterdam RAI: Keukenhof Express 852 van Arriva vertrekt vanaf Europaplein.

Hoofddorp: Keukenhof Express 859 van Arriva.

Haarlem: bus 50 richting Haarlem. Je stapt uit bij Halte Nachtegaal. Vanaf daar is het zo'n 12 minuten lopen.

Openingstijden
Dagelijks
08.00 t/m 19.30 uur (kassa sluit om 18.00 uur)
25 april Bloemencorso

Op zaterdag 25 april 2020 rijden er enkele uren geen bussen naar en van Keukenhof vanwege het Bloemencorso. Wij adviseren je een andere dag te kiezen voor je bezoek. Kijk voor meer informatie op keukenhof.nl/ov of bloemencorso-bollenstreek.nl.