Inbegrepen

 • Dagretour naar Leiden, Schiphol, Hoofddorp of Haarlem + Bus

 • Entree Keukenhof

 • Te koop t/m 19 mei, geldig 21 maart t/m 19 mei

Vier het voorjaar in Keukenhof

Vier de lente in Keukenhof! Op 21 maart gaat het bloemenpark weer open en kan je volop genieten van alle lentekleuren en -geuren. Boek deze aanbieding en combineer trein- en busvervoer met een toegangskaartje voor Keukenhof, mét korting! Reis met de trein naar Leiden Centraal, Schiphol Airport, Hoofddorp of Haarlem. Vanaf daar brengt de bus je razendsnel naar Keukenhof. Geen gedoe met parkeren dus. Extra leuk: in de trein krijg je alvast een voorproefje als je langs de bollenvelden rijdt.

Bestellen

voor

€ 34

kinderen vanaf € 16

Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

7 miljoen bloemen

In Keukenhof wachten tuinen vol bloeiende tulpen, bloemenshows en siertuinen op je. Doe inspiratie op voor je eigen tuin in de modeltuinen die volgens de laatste trends zijn ingericht. En wist je dat er dit voorjaar meer dan 7 miljoen bloembollen in het park staat en wel 800 verschillende tulpen?

Dit jaar staat lentepark in het teken van Flower Power. Dus bereid je voor op felle kleuren, muziek en samen genieten. Laat de lente maar komen!

Naar Keukenhof met de trein en bus

Keukenhof ligt in hartje Bollenstreek, in Lisse. Neem de trein naar Leiden Centraal, Schiphol Airport of Hoofddorp. Vanaf daar reis je binnen 30 minuten naar Keukenhof met de Keukenhof Express van Arriva. Deze bussen rijden tot 8 keer uur, dus je hoeft nooit lang te wachten. Of reis via Haarlem, hiervandaan kun je verder reizen met een reguliere bus van Arriva.

Onze tip: reis via Leiden Centraal. Zelfs als dit voor jou iets verder reizen is, ben je meestal sneller bij Keukenhof. Het is namelijk minder druk bij de bussen, de reistijd is korter en er zijn minder files.

Meer informatie over de bus naar Keukenhof? Bezoek www.keukenhof.nl/ov

Boek voordelig jouw tickets voor Keukenhof

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print de voucher voor Keukenhof en je treinkaartjes. Op het treinkaartje staat ook het vervoerbewijs voor de bus.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 19 mei 2019. De tickets kun je gebruiken van 21 maart t/m 19 mei 2019, behalve op 27 april

 • De geprinte entreevoucher lever je in bij de Keukenhof en is geldig op de dag dat je reist

 • De voucher is geldig voor 1 persoon. Je kunt de voucher alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding

 • Je kunt de voucher niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren

 • Je kunt de treinkaarten en de entreevouchers niet inwisselen voor geld

 • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag (m.u.v. Koningsdag)

 • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag

Praktische informatie

Adres
Keukenhof
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Website
Keukenhof
Hoe kom je er?

Leiden Centraal: Keukenhof Express 854 van Arriva.

Schiphol: Keukenhof Express 858 van Arriva. Vertrekt vanaf de uitgang bij aankomsthal 4.

Hoofddorp: Keukenhof Express 859 van Arriva

Haarlem: bus 50 richting Haarlem. Je stapt uit bij Halte Nachtegaal. Vanaf daar is het zo'n 12 minuten lopen.

6 en 7 april geen treinvervoer

In het weekend van 6 en 7 april rijden er geen treinen tussen Haarlem-Leiden-Den Haag en Hoofddorp-Leiden-Den Haag. Maak gebruik van de vervangende NS-bussen of check de NS Reisplanner voor een omreisroute.

Openingstijden
Keukenhof is geopend van 21 maart t/m 19 mei 2019
Dagelijks
08.00 - 19.30 uur, kassa sluit om 18.00 uur
13 april Bloemencorso

Op zaterdag 13 april is het jaarlijkse Bloemencorso. Deze komt ook langs Keukenhof, waardoor het extra druk is. Ook zijn sommige wegen afgesloten. We adviseren een andere dag Keukenhof te bezoeken.