Rijen tulpen in verschillende kleuren met vijver

Keukenhof

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

 • Dagretour naar Leiden Centraal, Schiphol Airport, Amsterdam RAI of Haarlem

 • Entree Keukenhof + busticket Keukenhof Express

 • Te koop t/m 14 mei 2023, geldig 23 maart t/m 14 mei 2023. M.u.v. Koningsdag.

Het fleurigste dagje uit

Waar beleef je het voorjaar op zijn kleurrijkst? In Keukenhof natuurlijk! Het mooiste lentepark ter wereld is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Je geniet er van een unieke geur- en kleurbeleving, met maar liefst 15 kilometer aan wandelpaden. Ontdek de steeds wisselende bloemenpracht in 30 paviljoens en plantenshows. En leer over de nieuwste trends in tuinieren.

Ook voor kinderen is er in Keukenhof veel te doen. Volg de speurtocht en word een echte tulpenexpert, knuffel met de dieren in de kinderboerderij en dwaal door het doolhof. Loop op de stapstenen over het water en sluit de dag af met poffertjes bij de Nijntje speeltuin.

Bestellen

vanaf

€ 49,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Kinderen vanaf € 20

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoekdag en busticket

Wil jij ook genieten van de lente met deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en reken af.

 1. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
 2. Verzilver de NS-voucher voor een Keukenhof ticket + Keukenhof Express Busreis op: www.arriva.nl/ns.
 3. Selecteer de datum van je bezoek, tijdslot voor de Keukenhof Express en je opstapplaats.
 4. Selecteer het Keukenhof ticket + Keukenhof Express Busreis.
 5. Voer je vouchercode in onder het kopje 'promotiecode'.
 6. Klik op 'betalen'. De vouchercode geeft 100% korting, je hoeft nu niets af te rekenen.
 7. Je ontvangt het Keukenhof ticket + Keukenhof Express Busreis ticket in je mail. Printen is niet noodzakelijk, je kan het ticket vanaf je telefoon tonen. De barcode op het ticket geldt voor zowel de Keukenhof Express als Keukenhof entree.
 8. Verzilver hierna pas de treinkaartjes op de selfservicepagina en kies de datum waarop jij je bezoek wil brengen aan Keukenhof. Zo weet je zeker dat er plek voor je is in de bus.
 9. Laad je treinkaartjes in de NS-app op je telefoon. Afdrukken kan natuurlijk ook.

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.

Bekijk voor actueel reisadvies altijd de Reisplanner in de NS-app voor vertrek.

Verantwoord reizen

Nu er weer meer mensen op pad gaan, zal het ook weer drukker worden in de trein. Bereid je daarom goed voor. Plan je reis, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop t/m 14 mei 2023, geldig 23 maart t/m 14 mei 2023. M.u.v. Koningsdag.

 • Let op: je dient vooraf de NS-voucher te verzilveren voor een Keukenhof ticket + Keukenhof Express Busreis op: www.arriva.nl/ns.

 • Het entreeticket laat je scannen bij de entree van Keukenhof. Het entreeticket is geldig op de dag dat je reist.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en is alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

 • Treinkaarten en entreetickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Thalys, Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Keukenhof
Stationsweg 166A
2161 AM Lisse
Website
Keukenhof
Hoe kom je er?

Leiden Centraal: Keukenhof Express 854 van Arriva. Vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde van het NS-station. Kijk voor meer informatie over de vertreklocatie op keukenhof.nl/ov.

Schiphol Airport: Keukenhof Express 858 van Arriva. Vertrekt vanaf de uitgang bij aankomsthal 1. Kijk voor meer informatie over de vertreklocatie op keukenhof.nl/ov.

Amsterdam RAI: Keukenhof Express 852 van Arriva. Vertrekt vanaf Europaplein. Kijk voor meer informatie over de vertreklocatie op keukenhof.nl/ov.

Haarlem Centraal: Op doordeweekse dagen bus 50 richting Haarlem. Je stapt uit bij Halte Meer en Duin. Vanaf daar is het zo'n 12 minuten lopen.

In het weekend rijdt Keukenhof Express 850 van Arriva. Vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde van station Haarlem. Kijk voor meer informatie over de vertreklocatie op keukenhof.nl/ ov.

Openingstijden
Dagelijks
8.00 t/m 19.30 uur