Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Den Bosch

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Den Bosch. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Bourgondisch genieten in Den Bosch

Ontdek Den Bosch, een dynamische stad die gemakkelijk per trein te bereiken is. Laat je meevoeren op een boottochtje over de sfeervolle grachten en geniet van de fraaie doorkijkjes. Proef de enige echte Bossche Bol bij Jan de Groot en bewonder de indrukwekkende Sint-Janskathedraal. Winkelen doe je bij de leuke boetiekjes aan de Snellestraat en borrelen kan tot in de late uurtjes op de Korte Put. Den Bosch zit vol verrassingen, zoals een bioscoop in een voormalige koekjesfabriek. Slenter door karakteristieke straatjes met authentieke huizen en geniet van de sfeer. Laat de trein je moeiteloos naar deze betoverende stad brengen en geniet van een bourgondische trip in eigen land. Plan vandaag nog je reis naar Den Bosch!

Straatje met huizen en bomen en uitzicht op de Sint-Janskathedraal

Stations in Den Bosch

Er zijn 3 stations in Den Bosch. Altijd een in de buurt dus. De stations zijn:

  • Station 's Hertogenbosch Centraal
  • Station 's Hertogenbosch-Oost
  • Rosmalen

Populaire treintrajecten van en naar Den Bosch

Ongeacht uit welke richting je komt, is Den Bosch gemakkelijk te bereiken per trein. Of het nu je vertrek- of aankomststation is, de trein biedt een handige verbinding. Hierdoor ben je snel in diverse steden, zoals Utrecht, Oss, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is instappen. Begin nu met het plannen van je reis!

Reizen naar Den Bosch Reizen vanuit Den Bosch
Utrecht - Den Bosch Den Bosch - Utrecht
Oss - Den Bosch  Den Bosch - Oss
Tilburg - Den Bosch Den Bosch - Tilburg
Eindhoven - Den Bosch Den Bosch - Eindhoven
Nijmegen - Den Bosch Den Bosch - Nijmegen

Naar Den Bosch vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.