Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Eindhoven Airport

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. Zo reis je comfortabel naar Eindhoven Airport. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Eindhoven airport, van zakelijke reis tot vakantie

Pak de trein naar Eindhoven Airport. Steeds meer mensen kiezen voor Eindhoven door de gunstige ligging en goede faciliteiten. Hierdoor is Eindhoven Airport bij uitstek hét vertrekpunt voor je vliegvakantie.

Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Je stapt op Eindhoven Centraal aan de noordkant van het NS station in (dit is niet de centrumkant) en naast de terminal is de bushalte waar je weer uit kunt stappen.

Shuttlebus
Hermes rijdt met speciale, rechtstreekse shuttlebussen tussen Centraal Station Eindhoven en het vliegveld (buslijnen 400 en 401). Meer informatie over de Hermes shuttlebus.

Populaire treintrajecten van en naar Eindhoven Airport

Reis zorgeloos met de trein naar Eindhoven Airport. Met treinverbindingen vanuit alle richtingen van het land is de luchthaven goed bereikbaar.

Je stapt op Eindhoven Centraal gemakkelijk over op de shuttlebus die je naar de ingang van de luchthaven brengt. Jouw vakantie kan beginnen!

Reizen naar Eindhoven Reizen vanuit Eindhoven
Amsterdam - Eindhoven Eindhoven - Amsterdam
Rotterdam - Eindhoven  Eindhoven - Rotterdam
Utrecht - Eindhoven Eindhoven - Utrecht
Den Bosch - Eindhoven Eindhoven - Den Bosch
Maastricht - Eindhoven Eindhoven - Maastricht

Naar Eindhoven Airport vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.