Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar Zwolle

Online koop je gemakkelijk een treinkaartje, zonder boekingskosten. En op het station stap je direct in de trein. Zo reis je comfortabel naar Zwolle. Plan nu je reis en boek je e-tickets online.

Plan reis Koop kaartje

Welkom in Zwolle, de schilderachtige Hanzestad aan de IJssel

Stap in de trein naar Zwolle, een schilderachtige Hanzestad rijk aan historie en gastvrijheid. Aangekomen op het monumentale station, sta je direct in het kloppende hart van deze bruisende stad. Laat je betoveren door de middeleeuwse binnenstad, geniet van het uitzicht vanaf de Peperbus en ontdek de veelzijdige kunstcollectie van Museum De Fundatie. Verwen jezelf met lokale lekkernijen in gastvrije eetgelegenheden en ontspan in het groene stadspark de Wezenlanden. Zwolle is de perfecte bestemming voor een dagje uit met de trein. Kom het zelf ervaren!

Stations in Zwolle

Er zijn 2 stations in Zwolle, dus je hoeft nooit ver te reizen voordat je er bent. De stations zijn:

  • Zwolle
  • Zwolle Stadshagen

Populaire treintrajecten van en naar Zwolle

Zwolle is een charmante bestemming vol historie en cultuur. Als belangrijk knooppunt in het spoornetwerk, biedt Zwolle ook eindeloze mogelijkheden om andere Nederlandse steden te ontdekken. Of je nu de bruisende atmosfeer van grote steden, historische bezienswaardigheden, of adembenemende landschappen zoekt, Zwolle is je startpunt. Ontdek het zelf en plan nu je treinreis naar en via Zwolle!

Reizen naar Zwolle Reizen vanuit Zwolle
Amsterdam - Zwolle Zwolle - Amsterdam
Utrecht - Zwolle  Zwolle - Utrecht
Groningen - Zwolle Zwolle - Groningen
Leeuwarden - Zwolle Zwolle - Leeuwarden
Enschede - Zwolle Zwolle - Enschede

Naar Zwolle vanaf elk vertrekstation

Staat jouw traject er niet tussen? Plan dan je reis met onderstaande knop.