Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Vroegboek Dal: Treinkaartjes met korting

Koop je kaartje minimaal 4 dagen voor je reis en ontvang 20% korting als je reist tussen maandag en donderdag, en 10% korting in het weekend.

Koop Vroegboek Dagretour Dal

Volgende week een dagje uit in de planning? Koop dan nu alvast je treinkaartje en ontvang tot 20% korting met Vroegboek Dal. Want als je je treinkaartje minimaal 4 dagen voor je reis koopt, krijg je tot wel 20% korting op je reis tijdens daluren. Verkrijgbaar als Enkele Reis én als Dagretour.

Vooruitboeken

Boek minimaal 4 dagen vóór je reis om vroegboekkorting op een los treinkaartje te krijgen.

Daluren

Reis op doordeweekse dagen voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Weekend en feestdagen de hele dag.

Vroegboekkorting

Profiteer tot 20% korting tijdens daluren. Te koop als Dagretour en als Enkele Reis, voor de 1e én 2e klas.

Koop alvast online je kaartje met korting

Ga je een dagje de stad in met een vriendin? Of op familiebezoek tijdens de voorjaarsvakantie? Wacht niet langer en koop alvast je treinkaartje om met korting te reizen. Vroegboek Dal is te koop voor de 1e en 2e klas, als Dagretour en als Enkele Reis. Reis je terug in de spits of weet je nog niet wanneer je terugreist? Kies dan Vroegboek Enkele Reis Dal voor je reis tijdens de daluren.

Korting tijdens de daluren

Reis je op maandag t/m donderdag? Dan is je reis 20% goedkoper met Vroegboek Dal.
Is je reisdatum op een vrijdag, zaterdag of zondag? Dan krijg je 10% korting. 

Reizen van en naar Schiphol

Reis je van of naar Schiphol Airport? Dan is je treinkaartje altijd 10% goedkoper, wat je reisdatum ook is.

Vroegboek Dal is uitsluitend verkrijgbaar als e-ticket en kan niet gecombineerd worden met een abonnement of kortingskaart.

Veelgestelde vragen over Vroegboek Dal

 • Hoe lang van te voren moet ik mijn kaartje kopen om vroegboekkorting te krijgen?

  Je moet 4 dagen vóór je reisdag je kaartje kopen om vroegboekkorting te krijgen. Dat zijn 3 dagen, plus het resterende deel van de dag waarop je je kaartje koopt. Wil je reizen op vrijdag, dan moet je dus de maandag daarvoor je Vroegboek Dal-kaartje kopen. 

 • Waar kan ik Vroegboek Dal kopen?

  Vroegboek Dal is als e-ticket te koop op de website van NS, en via de reisplanner in de NS-app en op de website. Vroegboek Dal is niet te koop in de NS-kaartautomaat op de stations.

 • Wanneer mag ik reizen met Vroegboek Dal?

  Vroegboek Dagretour Dal en Vroegboek Enkele Reis Dal zijn alleen geldig tijdens daluren: op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag. Vroegboek Dal is niet geldig op Koningsdag (27 april).

  Je mag alleen tijdens daluren in de trein zitten en moet de trein dus verlaten hebben wanneer de spits begint.

 • Voor welke producten en toeslagen geldt vroegboekkorting?

  Met Vroegboek Dal kun je vroegboekkorting krijgen op een Dagretour of Enkele Reis. De korting geldt alleen voor het deel van reis dat je per trein aflegt. Vroegboek Dal is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingskaartjes, actietickets, dagkaarten en toeslagen.

 • Krijg ik ook vroegboekkorting in combinatie met een abonnement of kortingskaart?

  Nee, met Vroegboek Dal kun je alleen vroegboekkorting krijgen op een Dagretour of Enkele Reis op e-ticket. De vroegboekkorting geldt niet in combinatie met een abonnement of kortingskaart en is niet te gebruiken in combinatie met een OV-chipkaart. 

 • Bij welke (trein)vervoerders is Vroegboek Dal geldig?

  Vroegboek Dal is geldig in alle binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. En in QBuzz.

  Vroegboek Dal is niet geldig in Thalys, Eurostar en NightJet.

  Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf een toeslag.

 • Kan ik mijn e-ticket wijzigen?

  Nee, na het afronden van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk om je e-ticket te wijzigen. Let dus op dat je de juiste persoons- en reisgegevens invult. E-tickets zijn persoonsgebonden en alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Ook interessant voor jou