Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Dagje uit in Middelburg

Ontdek de bruisende Zeeuwse hoofdstad

Middelburg is niet alleen een prachtige, historische stad; dankzij de vele leuke evenementen, bezienswaardigheden, markten, winkels, restaurants en terrassen is het een stad die bruist - het hele jaar door.

Hotel The Roosevelt

Boutique hotel in Middelburg

Letterlijk op het middelste punt van Middelburg vind je Boutique Hotel The Roosevelt. Alle 28 kamers zijn anders ingericht en bieden alle luxe die je je kunt wensen.

10x zien en doen in Middelburg

De Zeeuwse hoofdstad is zo’n plek die je alles biedt.

Rijke historie van Middelburg centrum

Wist je dat Middelburg in de zestiende en zeventiende eeuw de op een na belangrijkste handelsstad van de VOC was? Vooral specerijen, textiel en porselein werden via Middelburg vanuit het buitenland naar de Europese markt gebracht. Dit rijke verleden zie je terug in alle historische gebouwen en oude pakhuizen in de stad. Zoals het Stadhuis, de Oosterkerk en de Kloveniersdoelen. 

Duurzame winkels en veel visrestaurants

Struin op je gemak door de gezellig knusse straten met unieke winkels, pittoreske steegjes, monumentale gebouwen en heel veel visrestaurants. Ben je op zoek naar bijzondere en duurzame boetiekjes? Ook hiervoor is Middelburg hiervoor the place to be. Voor wat cultuur bezoek je het inspirerende museum voor moderne kunst: de Vleeshal.

De Zeeuwse hoofdstad is zo’n plek die je alles in zich heeft: cultuur, sfeer en heel veel vermaak.