Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Greenwheels deelauto

Af en toe een auto nodig? Huur een Greenwheels deelauto op ruim 2.500 locaties door Nederland. En in de buurt van meer dan 135 NS-stations.


Zo huur je een Greenwheels auto

1. Meld je gratis aan

Meld je aan bij Greenwheels met je OV-chipkaart. Kies een abonnement dat bij je past € 0 en € 25 per maand. 

2. Reserveer een auto

Als je je via je OV-chipkaart hebt aangemeld, kan je meestal al binnen een half uur een Greenwheels reserveren. Zoek en reserveer een auto via de Greenwheels-app. 

3. Auto openen en wegrijden

Open de Greenwheels deelauto door je pas tegen de kaartlezer achter de voorruit te houden. Of open de auto via de Greenwheels-app.

Pak daarna de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Haal je sleutel uit het kastje en rij weg!

4. Parkeren en afsluiten

Zet de auto na je rit terug op dezelfde plek.

Na afloop hoef je geen parkeergeld te betalen, want iedere auto heeft zijn eigen parkeerplaats. Bij een tussenstop is dit wel nodig. Sluit de auto af door de contactsleutel in de boardcomputer te steken en door je pas tegen de kaartlezer achter de voorruit te houden of de app te gebruiken.

Greenwheels E-Golf

Kiezen voor Greenwheels betekent kiezen voor duurzaamheid. Je gebruikt de auto alleen als je deze daadwerkelijk nodig hebt.

Ook introduceert Greenwheels een aantal auto's die rijden op elektriciteit: de Greenwheels E-Golf. Er zijn nu 12 e-Greenwheels auto’s. Deze staan geparkeerd bij station Zwolle.