Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Voordelig reizen na Kids Vrij

Met Kids Vrij reizen kinderen tot 12 jaar gratis en onbeperkt met hun ouder(s) mee. Dit abonnement stopt automatisch zodra kinderen 12 worden. Is je kind in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en reist hij of zij regelmatig met de trein? Dan is een van onze NS Flex abonnementen wellicht interessant. Zij kunnen dit niet zelf aanvragen maar moeten dit via een van hun ouders doen. Je leest hieronder hoe. Of kies voor een Jongeren Dagkaart Dal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar.


Abonnement bestellen voor je kind

Jongeren van 12 t/m 17 jaar mogen niet zelf een abonnement aanvragen. Dat kan pas vanaf hun 18e. Je kunt dit als ouder nu eenvoudig voor hen doen. Omdat jij maandelijks betaalt voor het abonnement van je kind vragen we bij de aanvraag naar jouw gegevens.

Hoe werkt het?

  1. Kies in onze webshop het abonnement voor je kind
  2. Klik op Verder met bestellen
  3. Geef op de pagina Gegevens invullen´ aan dat het abonnement voor een kind is door de knop ‘Ik bestel voor een kind’.

Welk abonnement voor je kind van 12 jaar of ouder?

Welk NS-abonnement het beste bij je kind past, hangt af van wanneer en hoe vaak hij of zij reist. In de spits, in het weekend, op een vast traject? We helpen je graag op weg.

Wil je toch liever dat je kind op saldo reist? Bekijk dan het abonnement Dal Voordeel op saldo. Dat is het Op saldo-abonnement dat we nog verkopen.

Samenreiskorting

Heb je zelf een NS-abonnement of reist je kind samen met iemand met een NS-abonnement of Studentenreisproduct? Dan mag je kind in de daluren met 40% korting meereizen. Je kind moet hiervoor Samenreiskorting op zijn of haar OV-chipkaart zetten, of een e-ticket kopen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hier niets voor te doen.