Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Voordelig reizen na Kids Vrij

Is het kind dat met je meereist 12 jaar of ouder? Dan geldt Kids Vrij niet meer en kun je als ouder of verzorger een abonnement voor diegene bestellen in onze webshop. Of kies voor een Jongeren Dagkaart Dal.


Abonnement bestellen voor een kind

Jongeren van 12 tot en met 17 jaar mogen niet zelf een abonnement bestellen. Dat kan pas vanaf 18 jaar. Als ouder of verzorger regel jij dit voor diegene. Je betaalt de abonnementskosten via jouw rekeningnummer. De reiskosten betaal je maandelijks achteraf (NS Flex-abonnement) via automatische incasso. Of je zet vóór het reizen saldo op de OV-chipkaart van het kind (Reizen op saldo-abonnement). 

Zo bestel je een abonnement voor een kind:

  1. Kies een abonnement en Bestel nu.
  2. Op de pagina Gegevens invullen in de webshop kies je Ik bestel voor een kind.
  3. Vul de gegevens van het kind in.
  4. Bestel en betaal.
  5. Je krijgt een e-mail met daarin een bevestiging van je bestelling.

Let op: je kunt alleen ons Dal Voordeel-abonnement bestellen als 'Reizen op saldo-abonnement'. Bij de andere abonnementen betaal je de reiskosten achteraf via automatische incasso. Dit zijn NS Flex-abonnementen.

Jongeren Dagkaart Dal

Heel af en toe op reis? Met de Jongeren Dagkaart Dal reizen jongeren van 12 tot en met 18 jaar tijdens daluren onbeperkt met NS voor maar € 7,95. De Jongeren Dagkaart Dal is alleen te koop via de NS-app.