Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Regiodirectie NoordOost stelt zich voor

Speciaal voor de vijf provincies in het noorden een oosten van Nederland staat de NS Regiodirectie NoordOost klaar om samen te werken aan betere en duurzame bereikbaarheid in de regio. Het team stelt zich graag voor.


Regiodirecteur NoordOost

Van je dorp makkelijk, snel en duurzaam naar je werk reizen, of comfortabel met de trein naar de stad waar je studeert gaan: dat is waar wij ons elke dag met ons team voor inzetten. Duurzaam reizen van deur-tot-deur wordt steeds belangrijker en goede bereikbaarheid van werk, woning en voorzieningen is van cruciaal belang voor mensen. Als regiodirecteur ben ik samen met mijn team elke dag bezig om dit voor elkaar te krijgen. Dat doen we door te verbinden, te innoveren en te inspireren. We zetten ons in voor meer en snellere treinen, prettige en veilige stations die een belangrijke plek in de omgeving vormen en innovaties in de deur-tot-deurreis. Voor de reiziger van nu, en in de toekomst. 

Maarten Haverkamp

Regiodirecteur NoordOost 
Maarten.Haverkamp@ns.nl

Woordvoering & Public Relations

De buitenwereld en NS met elkaar verbinden. Dat is wat wij dagelijks doen. Door te vertellen over en te laten zien wat NS doet. Door aan te sluiten bij wat reizigers, media en stakeholders belangrijk vinden. Door actief te communiceren over bijvoorbeeld de dienstregeling en alles wat er gebeurt op het station, zichtbaar te zijn bij grote evenementen en reactief en proactief media te woord te staan. 

Nicky Werumeus Buning

Woordvoering & PR voor de provincie Gelderland.
N.WerumeusBuning@ns.nl

Sonja Paauw

Woordvoering & PR voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.
Sonja.Paauw@ns.nl

Public Affairs Management

Als Public Affairs Manager zijn we de eerste contactpersoon voor gemeente, provincie, regionale belangenorganisaties en andere vervoerders. We zijn met de regionale stakeholders in gesprek om vanuit gemeenschappelijk belang te werken aan een goede bereikbaarheid van heel Nederland. Zodat de reizigers comfortabel van deur tot deur kunnen reizen. Het gemeenschappelijk resultaat heeft impact op hoe mensen wonen, werken en reizen in de komende decennia.

Alied Sijpkens 

Public Affairs Manager voor de Provincies Fryslân, Groningen en Drenthe.
Alied.Sijpkens@ns.nl

Pim Raaijmakers

Public Affairs Manager voor de Provincie Overijssel.
Pim.Raaijmakers@ns.nl

Aron Slob

Public Affairs Manager voor de Provincie Gelderland.
Aron.Slob@ns.nl

Mobiliteitsontwikkeling

Als Mobiliteitsontwikkelaar help je met je inhoudelijke expertise regionale overheden bij hun mobiliteitsuitdagingen. Je kijkt integraal en koppelt mobiliteit onder andere aan ruimtelijke ordening. Je stimuleert de ontwikkeling van stations als multimodale hubs. Je zet verschillende vervoersmodaliteiten en MaaS concepten in. Denk aan deelauto’s, zelfrijdende busjes of e-bikes die je naar het dichtstbijzijnde station brengen, waarbij de insteek is om samen met de diverse stakeholders proefondervindelijk met de reizigers uit te vinden welke oplossingen daadwerkelijk gaan bijdragen aan de gewenste verandering in mobiliteit.

Guido Hagen

Mobiliteitsontwikkelaar voor de Regio NoordOost (Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Fryslân).
Guido.Hagen@ns.nl