Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Regiodirectie Noord Oost stelt zich voor

Onder aanvoering van de regiodirecteur staat een team van specialisten klaar, om samen te werken aan betere bereikbaarheid in de regio. Graag stelt het regioteam Noord Oost zich voor.


Regiodirecteur Noord Oost

Zorgen dat wensen en uitdagingen van zowel reizigers als onze partners waarheid kunnen worden. Als regiodirecteur ben je dagelijks samen met mijn team bezig om te verbinden, te innoveren en te inspireren. Om meer en snellere treinen, stations van wereldklasse en verdere innovaties in de deur-tot-deurreis niet alleen ambities te laten zijn, maar te zorgen voor tastbare resultaten. Voor de reiziger van nu, en in de toekomst. 

Maarten Haverkamp

Regiodirecteur Noord Oost 
Maarten.Haverkamp@ns.nl

Woordvoering & Public Relations

De buitenwereld en NS met elkaar verbinden. Dat is wat wij dagelijks doen. Beeldvorming is heel belangrijk voor een organisatie die midden in de samenleving staat en waar iedereen een mening over heeft. Door te vertellen over en te laten zien wat NS doet. Door aan te sluiten bij wat reizigers, media en stakeholders belangrijk vinden. Door actief te communiceren over bijvoorbeeld de dienstregeling en stationsverbouwingen, zichtbaar te zijn bij grote evenementen en reactief en pro-actief media te woord te staan. 

Leonie Bosselaar

Woordvoering & PR voor de provincies Overijssel en Gelderland.
Leonie.Bosselaar@ns.nl

Sonja Paauw

Woordvoering & PR voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.
Sonja.Paauw@ns.nl

Public Affairs Management

Als Public Affairs Manager zijn we de eerste contactpersoon voor gemeente, provincie, regionale belangenorganisaties en andere vervoerders. We zijn met de regionale stakeholders in gesprek om vanuit gemeenschappelijk belang te werken aan een goede bereikbaarheid van heel Nederland. Zodat de reizigers comfortabel van deur tot deur kunnen reizen. Het gemeenschappelijk resultaat heeft impact op hoe mensen wonen, werken en reizen in de komende decennia.

Alied Sijpkens 

Public Affairs Manager voor de Provincies Fryslân, Groningen en Drenthe.
Alied.Sijpkens@ns.nl

Pim Raaijmakers

Public Affairs Manager voor de Provincie Overijssel.
Pim.Raaijmakers@ns.nl

Aron Slob

Public Affairs Manager voor de Provincie Gelderland.
Aron.Slob@ns.nl

Mobiliteitsontwikkeling

Als Mobiliteitsontwikkelaar help je met je inhoudelijke expertise regionale overheden bij hun mobiliteitsuitdagingen. Je kijkt integraal en koppelt mobiliteit onder andere aan ruimtelijke ordening. Je stimuleert de ontwikkeling van stations als multimodale hubs. Je zet verschillende vervoersmodaliteiten en MaaS concepten in. Denk aan deelauto’s, zelfrijdende busjes of e-bikes die je naar het dichtstbijzijnde station brengen, waarbij de insteek is om samen met de diverse stakeholders proefondervindelijk met de reizigers uit te vinden welke oplossingen daadwerkelijk gaan bijdragen aan de gewenste verandering in mobiliteit.

Guido Hagen

Mobiliteitsontwikkelaar voor de Regio Noord Oost (Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Fryslân).
Guido.Hagen@ns.nl