Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Breng je eigen beker mee

Korting op warme drank met je eigen herbruikbare beker. Je kunt daarvoor elke beker die je wil meenemen. We raden er een aan die je goed af kan sluiten. Wel zo handig als je je trein moet halen. De lekkerste drank komt direct uit de machine. Daarom raden we je aan een beker mee te nemen die niet hoger is dan 13 cm, dan past deze onder alle machines op het station.


Wist je dat?

Op de stations en in de trein schenken de verschillende winkels en retailformules allerlei soorten koffie, thee en andere warme dranken met een keurmerk voor duurzaamheid. NS Kiosk schenkt bijvoorbeeld Rainforest Alliance koffie en Julia's schenkt koffie van Illy met een eigen duurzaamheidskeurmerk voor mens en milieu. Vraag in de winkel naar de exacte informatie.

Deelnemende winkels

Je krijgt € 0,25 korting op warme drank bij alle stationsvestigingen van Kiosk, Stationshuiskamer, Starbucks, Julia’s, AH to go (niet bij zelfscan), Döner Company (bij de vestigingen met koffie in het assortiment), Burger King, de Broodzaak, HEMA en Railcatering in de trein.