Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Met de trein naar het vliegveld

Met de trein reist u comfortabel en ontspannen naar het vliegveld en het scheelt u hoge parkeerkosten.


Snel van en naar station Schiphol Airport

Vanaf veel stations reist u rechtstreeks of met slechts één overstap van en naar Schiphol. De trein arriveert onder de luchthaven. Zet uw koffers in de bagageruimte tussen de bankjes en onder de stoelen in de trein. Uw medereizigers hebben zo geen hinder van uw bagage en het balkon blijft goed toegankelijk. Voor of achter in de trein is het meestal rustiger. Op station Schiphol Airport staan bagagekarretjes voor u klaar. U bent binnen enkele minuten in de vertrekhal.

Reis nog sneller naar Schiphol met de Intercity direct

Reizigers vanuit Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Breda kunnen gebruikmaken van de Intercity direct. Wanneer het traject Schiphol Airport - Rotterdam Centraal of vice versa deel uitmaakt van uw reis, heeft u een Intercity direct Toeslag nodig naast uw NS-vervoerbewijs. Tussen Amsterdam Centraal en Schiphol Airport en tussen Rotterdam Centraal en Breda heeft u deze toeslag niet nodig.

Snel van en naar Airport Eindhoven

In minder dan 20 minuten reist u van station Eindhoven Centraal naar Eindhoven Airport of vice versa, dankzij de shuttlebus. Hiervoor heeft u een vervoerbewijs nodig voor de Airport Eindhoven heenreis én voor de Airport Eindhoven terugreis. U betaalt uw reis door in en uit te checken met uw OV-chipkaart, een e-ticket of een eenmalige chipkaart.

Werk aan het spoor

Rondom Schiphol, maar ook op andere locaties in het land, wordt regelmatig aan het spoor gewerkt. Wilt u weten of er werkzaamheden zijn en of dit invloed heeft op uw treinreis? Check dan de NS Reisplanner.