Direct naar hoofdinhoud

Hoofdnavigatie

Met de trein naar het vliegveld

Met de trein reis je comfortabel en ontspannen naar het vliegveld en het scheelt je hoge parkeerkosten.


Snel van en naar station Schiphol Airport

Vanaf veel stations reis je rechtstreeks of met slechts één overstap van en naar Schiphol. De trein arriveert onder de luchthaven. Zet je koffers in de bagageruimte tussen de bankjes en onder de stoelen in de trein. Je medereizigers hebben zo geen hinder van jouw bagage en het balkon blijft goed toegankelijk. Voor of achter in de trein is het meestal rustiger. Op station Schiphol Airport staan bagagekarretjes voor je klaar. Je bent binnen enkele minuten in de vertrekhal.

Reis nog sneller naar Schiphol met de Intercity direct

Reizigers vanuit Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Breda kunnen gebruikmaken van de Intercity direct. Wanneer het traject Schiphol Airport - Rotterdam Centraal of vice versa deel uitmaakt van jouw reis, heb je een Intercity direct Toeslag nodig naast je NS-vervoerbewijs. Tussen Amsterdam Centraal en Schiphol Airport en tussen Rotterdam Centraal en Breda heb je deze toeslag niet nodig.

Snel van en naar Airport Eindhoven

In minder dan 20 minuten reis je van station Eindhoven Centraal naar Eindhoven Airport of vice versa, dankzij de shuttlebus. Hiervoor heb je een vervoerbewijs nodig voor de Airport Eindhoven heenreis én voor de Airport Eindhoven terugreis. Je betaalt jouw reis door in en uit te checken met je OV-chipkaart, een e-ticket of een eenmalige chipkaart.

Werk aan het spoor

Rondom Schiphol, maar ook op andere locaties in het land, wordt regelmatig aan het spoor gewerkt. Wil je weten of er werkzaamheden zijn en of dit invloed heeft op jouw treinreis? Check dan de NS Reisplanner.