Naar content

Hoofdnavigatie

Naar content

Hoofdnavigatie

Gouwe producten

Speciaal voor het traject Alphen aan den Rijn - Gouda zijn er het GouweTicket en het GouweTicket Fiets. De Gouwe producten zijn te koop bij de kaartautomaten op de stations Alphen aan de Rijn, Boskoop, Boskoop Snijdelwijk, Waddinxveen Noord, Waddinxveen, Waddinxveen Triangel en Gouda.


Het GouweTicket

Hiermee reis je 1 dag lang onbeperkt op dit traject. Het vervoerbewijs is te koop als eenmalige chipkaart bij de kaartautomaten op de stations van dit traject en kost € 4,20. Voor 1e klas betaal je € 5,70. Alleen geldig in de daluren: voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag.

Gouweticket Kind

Voor een Gouweticket Kind betaal je voor zowel 2e als 1e klas: € 1. Het ticket is de hele dag geldig. Ook in de spits. In de 2e klas mogen kinderen zelfstandig reizen. 1e klas altijd onder begeleiding van een volwassene.

5x Gouweticket

Het GouweTicket is ook te koop als vijfrittenkaart. Je krijgt dan 5% korting op het totaal bedrag van 5 kaartjes. Voor 2e klas betaal je € 20. 1e klas is € 27. Niet verkrijgbaar voor Gouwe Ticket Kind.

GouweTicket Fiets

Voor het meenemen van de fiets in de spitsuren is er het GouweTicket Fiets. Dit vervoerbewijs kost € 3,20 per enkele reis in de spits op het traject Alphen aan den Rijn - Gouda. De spitsuren zijn van 6.30 - 9.00 uur en van 16.00 - 18.30 uur. In de daluren en in het weekend is het meenemen van je fiets in de R-net treinen gratis.