Hoofdnavigatie

Naar content

Gouwe producten

Speciaal voor het traject Alphen aan den Rijn - Gouda zijn er het GouweTicket en het GouweTicket Fiets. De Gouwe producten zijn te koop bij de kaartautomaten op de stations Alphen aan de Rijn, Boskoop, Boskoop Snijdelwijk, Waddinxveen Noord, Waddinxveen, Waddinxveen Triangel en Gouda.


Het GouweTicket

Hiermee reist u 1 dag lang onbeperkt 2e klas in de daluren op dit traject. Het vervoerbewijs is te koop als eenmalige chipkaart bij de kaartautomaten op de stations van dit traject en kost € 4. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar kost het € 1. Het GouweTicket is ook te koop als vijfrittenkaart. U krijgt dan 5% korting op het totaal bedrag van 5 kaartjes.

Product 2e klas 1e klas Bijzonderheden
GouweTicket € 4 € 5,50

Geldig in de daluren: voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen de hele dag.

GouweTicket Kind € 1 € 1 Hele dag geldig. Ook in de spits. 2e klas zelfstandig reizen,1e klas onder begeleiding van een volwassene.
5x GouweTicket € 19 € 26 Niet verkrijgbaar voor Gouwe Ticket Kind

GouweTicket Fiets

Voor het meenemen van de fiets in de spitsuren is er het GouweTicket Fiets. Dit vervoerbewijs kost € 3 per enkele reis in de spits op het traject Alphen aan den Rijn - Gouda. De spitsuren zijn van 6.30 - 9.00 uur en van 16.00 - 18.30 uur. In de daluren en in het weekend is het meenemen van de fiets in de R-net treinen gratis.