Glazen wand met verschillende kunstwerken en rechts vier bezoekers

Depot Boijmans Van Beuningen

Aanrader

Inbegrepen

 • Dagretour Rotterdam

 • Entree Depot Boijmans Van Beuningen

 • Te koop vanaf 13 oktober en geldig t/m 31 januari 2024

Achter de schermen bij het museum

Depot Boijmans Van Beuningen is hét startpunt van je dagje uit in Rotterdam. Het is het eerste museumdepot ter wereld dat toegang biedt tot een complete museumcollectie. Het Depot is anders dan het museum: er worden geen normale tentoonstellingen gemaakt. Hier kun je – zelfstandig of met een gids – dwalen door het gebouw, omgeven door vele kunstobjecten. Ook kun je meekijken met bijvoorbeeld conservering, restauratie of het transport klaar maken van kunst. Verschillende presentaties bieden verdieping op de collectie. Liefhebbers kunnen de digitale filmcollectie 'binge-watchen'. Op het dakpark mijmer je weg onder genot van het panoramisch uitzicht op de stad.

Ben je benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt achter de schermen van een museum? Houd je van kunst, verhaal én van architectuur? Dan staat je gegarandeerd een fantastische dag te wachten!

Tijdelijke activiteiten

Presentatie: Kunst tussen de ruïnes. Te zien tot en met 14 januari 2024.

Bestellen

Vanaf

€ 40
Nu boeken
 • Veilig betalen met iDEAL
 • In één keer online je vervoer en tickets kopen
 • Geen boekingskosten

Boek deze aanbieding en reserveer je bezoek

1. Selecteer het aantal tickets dat je wilt hebben en reken deze af. Verzilver deze nog niet direct.
2. Bekijk of er werkzaamheden aan het spoor zijn op de gewenste bezoekdatum op jouw reistraject.
3. Ga naar https://www.boijmans.nl/tickets.
4. Selecteer tickets voor volwasssenen door op het '+' teken te klikken. Klik vervolgens op de knop 'Kies datum & tijd'.
5. Selecteer eerst de datum waarop je het Depot zou willen bezoeken en kies vervolgens het tijdslot waarin je je bezoek wilt plannen. Klik vervolgens op de knop 'Toevoegen aan winkelmandje'.
6. Op het bestellingsoverzicht klik je onderaan 'Heb je een kortingscode?'. Voer vervolgens je kortingscode in en rond via een klik op de knop 'Plaats bestelling' je bestelling af.
7. Verzilver je gekochte tickets op de selfservicepagina van NS en kies de datum waarop jij je bezoek wil brengen aan het Depot
8. Toon je entreeticket op je telefoon bij de entree en laad je treinkaartjes in de NS-app. Uitprinten mag natuurlijk ook.
 

Daluren

Je kunt met deze aanbieding elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag vóór 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag. Je mag met een daluren treinkaartje alleen binnen die tijden in de trein zitten. Op weekdagen kun je dus bijvoorbeeld niet om 15.55 uur je reis starten en tijdens de spits in de trein blijven zitten.
 

Nog meer voordeel voor reizigers uit de regio

Woon je in de regio van Depot Boijmans Van Beuningen? Dan reis je extra voordelig. Kies tijdens het bestellen voor de voordelige optie en kies tijdens het verzilveren van je voucher een van de volgende stations: Alphen a/d Rijn, Barendrecht, Bodegraven, Capelle Schollevaar, De Vink, Delft, Delft Campus, Den Haag Centraal, Den Haag HS, Den Haag Laan v NOI, Den Haag Moerwijk, Dordrecht, Dordrecht Zuid, Gouda, Gouda Goverwelle, Hillegom, Leiden Centraal, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rijswijk, Sassenheim, Schiedam Centrum, Voorhout, Voorschoten, Zoetermeer of Zwijndrecht.
 

Voorbereid op reis

Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Plan je rit, geef elkaar de ruimte op stations en perrons en reis zoveel mogelijk op rustige momenten. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Voorwaarden

 • Deze aanbieding is te koop vanaf 13 oktober en geldig van t/m 31 januari 2024.

 • Verzilver voor je bezoek je voucher op www.boijmans.nl/tickets om een datum en tijdstip te reserveren. Op de dag van je bezoek laat je je entreeticket scannen bij Depot Boijmans Van Beuningen. Deze is geldig op de dag dat je reist.

 • Let op: omdat het Depot werkt met tijdsloten is het noodzakelijk dat je van tevoren een tijdslot boekt. Hoe je dat doet, lees je op de Spoordeelwinkelpagina van dit uitje, onder "Boek deze aanbieding en reserveer je bezoek", stap 3.

 • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

 • Het entreeticket is niet te gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

 • Treinkaarten en vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld.

 • Het treinkaartje is geldig tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

 • Het treinkaartje is geldig in alle treinen in Nederland, behalve in de Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International moet vooraf apart een toeslag worden betaald.

Praktische informatie

Adres
Depot Boijmans Van Beuningen
Museumpark 24
3015 CX Rotterdam
Website
Boijmans Van Beuningen
Hoe kom je er?

Vanaf Tramlijn 7, halte Museumpark, is het 290 meter lopen naar het depot. Vanaf metrolijn A, B of C, halte Eendrachtsplein, is het 350 meter naar het depot.

Openingstijden
dinsdag t/m zondag
11.00 - 17.00 uur