Rijksmuseum

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Amsterdam Centraal + tram

  • Entree Rijksmuseum

  • Te koop t/m 3 januari 2021 en geldig t/m 31 januari 2021

Dit uitje is tijdelijk niet beschikbaar

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.

 

Bezoek het Rijksmuseum

Aan het Amsterdamse Museumplein ligt één van de beroemdste musea ter wereld: het Rijksmuseum. Ben je een dagje in de buurt of ga je er speciaal voor naar de hoofdstad: het is een echte must-see! Naast Rembrandts meesterwerk De Nachtwacht zijn het Melkmeisje van Vermeer en het zelfportret van Van Gogh absolute hoogtepunten. In het Rijksmuseum is voor iedereen wat te zien en te doen. Iedereen onder de 19 jaar ontvangt bovendien je bij het boeken van deze aanbieding een geweldig, exclusief cadeau!

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

Rijksmuseum Playmobil of Donald Duck-album!

Wist je dat het Rijksmuseum een hartstikke leuk familie-uitje is? Er is voor alle leeftijden wat ze zien, beleven en genieten. Als extraatje voor kinderen en jongeren mag je bij het boeken van deze aanbieding kiezen uit een speciaal Rijksmuseumcadeau, om te spelen of lezen in de trein terug naar huis! Kinderen van 4 t/m 11 jaar mogen Playmobil van he Rijksmuseum uitkiezen! Welke Playmobil kies jij? Wordt het de Nachtwacht, het Melkmeisje of Marten en Oopjen? Speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar hebben wij een exclusief Rijksmuseumalbum van Donald Duck klaarliggen in de Rijksshop.

Mis het niet: Operatie Nachtwacht

Operatie Nachtwacht is het grootste onderzoek ooit naar de Nachtwacht. Hierbij worden de nieuwste en meest geavanceerde technologieën gebruikt om te bepalen hoe Rembrandts meesterwerk zo goed mogelijk kan worden behouden voor toekomstige generaties. Kom kijken hoe de onderzoekers aan het werk zijn en zie hoe de Nachtwacht ter plekke wordt gerestaureerd! Dit kan overigens ook online, via het digitale platform van het museum. Kijk voor meer informatie op de website van het Rijksmuseum.

Caravaggio – Bernini. Barok in Rome

Van 14 februari t/m 7 juni 2020 zijn meer dan 70 meesterwerken van Caravaggio, Bernini en hun tijdgenoten te zien op de tentoonstelling Caravaggio-Bernini. Barok in Rome. De schilder Caravaggio en de beeldhouwer Bernini schudden in de eerste decennia van de 17e eeuw de ingedutte ‘eeuwige stad’, Rome, wakker. Zij lieten nieuwe kunst zien, waarbij elegantie niet meer het doel was. In de barok werd het oproepen van emoties het belangrijkste.

Andere topstukken

Bewonder meer dan 8.000 topstukken in het Rijksmuseum. Hoogtepunten naast Rembrandts meesterwerk De Nachtwacht zijn het Melkmeisje van Vermeer en het zelfportret van Van Gogh. Kom kijken en laat je verrassen!

Boek deze aanbieding

Ook fijn: de aanbieding komt met een trein Dagretour naar Amsterdam Centraal en een kaart voor bus en tram (GVB) in Amsterdam. Zo kom je zonder parkeerstress in hartje Amsterdam. Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben en print je ticket voor de trein en GVB. Vergeet ook niet het entreeticket voor het Rijksmuseum mee te nemen.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 3 januari en geldig t/m 31 januari 2021, m.u.v. Koningsdag (27 april 2020) en tijdens de Formule 1 Grand Prix 2020 (1, 2 en 3 mei 2020).

  • Het entreeticket scan je bij het Rijksmuseum en is geldig op de dag dat je reist. Let op: de Rijksmuseumcadeaus voor kinderen en jongeren worden vergeven o.b.v. beschikbaarheid.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt met de kaartjes reizen met alle treinvervoerders in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Rijksmuseum
Museumplein 1
1070 DN Amsterdam
Website
Rijksmuseum
Hoe kom je er?

Vanaf Amsterdam Centraal is het Rijksmuseum goed te bereiken met tram 2 en 12 (halte Rijksmuseum). Vanaf station Amsterdam-Zuid neem je tram 5 (halte Rijksmuseum), vanaf Station Sloterdijk tram 19 (halte Spiegelgracht) en vanaf Amstelstation tram 12 (halte Rijksmuseum).

Openingstijden
Het hele jaar geopend
Dagelijks
9.00 t/m 17.00 uur
3 april t/m 28 augustus 2020
Elke vrijdag geopend t/m 21.00 uur
Voorwaarden Rijksmuseum