Spoorwegmuseum

Tijdelijk niet beschikbaar

Inbegrepen

  • Dagretour Utrecht Centraal + pendeltrein

  • Entree Spoorwegmuseum

  • Te koop t/m 31 december 2020, geldig t/m 31 januari 2021

Reis door de wereld van treinen in het Spoorwegmuseum

Deze aanbieding is op dit moment niet te koop in de Spoordeelwinkel. Bekijk hier onze actuele deals of bezoek alvast onze pagina met virtuele uitjes om thuis te beleven. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer er weer nieuwe aanbiedingen verkrijgbaar zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb jij dit uitje al gekocht en wil je weten hoe je er gebruik van kunt maken? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Voor informatie over maatregelen met betrekking tot het reizen met de trein bezoek je onze algemene servicepagina met coronamaatregelen.


Met deze aanbieding reis je naar station Maliebaan voor een dag in het Spoorwegmuseum. De trein zet je direct af voor de deur. Je staat meteen tussen een paar echte treinen van vroeger waar je ook nog eens in mag kijken. Ontdek de geschiedenis van de trein in Nederland: wist je bijvoorbeeld dat de koningin vroeger haar eigen trein had? In het Techlab zit je zelf aan de knoppen en ontdek je met proefjes hoe treinen en sporen werken.

Bestellen

N.v.t.

Tijdelijk niet beschikbaar

Ga ook voordelig naar het Spoorwegmuseum

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Selecteer het aantal tickets dat je wil hebben. Print het entreeticket voor het Spoorwegmuseum en je treinkaartjes. Of laad je treinkaartje in de NS-app.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding is te koop t/m 31 december 2020 en geldig t/m 31 januari 2021. 

  • Het geprinte entreeticket laat je scannen bij het Spoorwegmuseum in Utrecht en is geldig op de dag dat je reist.

  • Het entreeticket is geldig voor 1 persoon. Je kunt het entreeticket alleen gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding.

  • Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Ook kun je de bestelling niet wijzigen of annuleren.

  • Je kunt de treinkaarten en de entreetickets niet inwisselen voor geld.

  • Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Thalys en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

Praktische informatie

Adres
Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht
Website
www.spoorwegmuseum.nl
Hoe kom je er?

Neem vanaf Utrecht Centraal de pendeltrein en stap midden in het museum uit.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag
10.00 t/m 17.00 uur
Maandag 27 april 2020 (Koningsdag)
Gesloten